FOTO. Politistii au descins la o adunare penticostala cu 250 de frati organizata langa Timisoara si au aplicat amenzi de peste 35.000 de lei

Dupa ce o adunare religioasa organizata, in urma cu 10 zile, in orasul Faget, a declansat raspandirea Covid-19 in asemenea masura, incat, astazi, s-a decis carantinarea orasului, autoritatile au devenit mult mai vigilente la astfel de evenimente.


In acest context, echipaje ale Politiei Timisoara, Politiei Locale si Jandarmeriei au descins, astazi, la o procesiune religioasa organizata in Ghiroda, localitate periurbana aflata langa Timisoara, unde s-a ignorat restrictia privind numarul limita de persoane care pot participa la un eveniment desfasurat in spatiu deschis si s-au adunat proximativ 250 de frati intru credinta.

In conditiile in care evenimentul religios, un botez, a fost revendicat de Biserica Penticostala “Poarta Cerului”, politistii au aplicat organizatorilor o amenda de 2.000 de lei, pentru nerespectarea conditiilor privind organizarea si desfasurarea de adunari in spatii deschise.

De asemenea, si Politia Locala Ghiroda a apliocat 18 sanctiuni, la final, numarul total de sanctiuni contraventionale fiind de 146, in valoare de 35.250 de lei. Imediat dupa interventia politiei, adunarea penticostala s-a incheiat, iar participantii au parasit in graba locul evenimentului. (V.E.)

Sursa foto: facebook / Biserica Poarta Cerului

 

One thought on “FOTO. Politistii au descins la o adunare penticostala cu 250 de frati organizata langa Timisoara si au aplicat amenzi de peste 35.000 de lei

  1. Nu mai dezinformati , manipulati si mintiti populatua pentru a crea ura si dezbinare. La Ghiroda slujba sa oficiat normal cu implinirea slujbei botezului. Nu s.au dat amenzi si nu au trimis pe nimeni acasa.
    Politistu si Jandarmii au incalcat ordonanta prin faptul ca au intrat in Biserica fara masti si distantare sociala. Dar au asistat si ei la slujba psna la sfarsit

Leave a Reply