Covid-19 loveste si la Primaria Timisoara! Daniela Petrisor, nora fostului presedinte al Tribunalului Timis, testata pozitiv cu noul coronavirus

Pandemia de coronavirus nu ocoleste nici Primaria Timisoara, in ciuda masurilor stricte de protectie aprobate de primarul Nicolae Robu.


Sefa Infocentrului Turistic, Daniela Petrisor, fosta Stir, nora fostului presedinte al Tribunalului Timis, Petre Petrisor, a fost confirmata pozitiv la testul pentru noul coronavirus, motiv pentru care s-a autoizolat la domiciliul.

Foarte posibil, alaturi de Andrei Petrisor, caruia, in toamna anului trecut, i-a devenit sotie si partenera de viata, la bine si la rau.

Deocamdata, nu se cunoaste sursa de la care s-a contaminat Daniela Petrisor, insa se discuta despre participarea sa la o petrecere organizata la Venue, una dintre salile de ceremonii din oras, al carei patron este bolnav de coronavirus.

Cu siguranta, ancheta epidemiologica va stabili sursa de infectare si contactii sefei Infocentrului Turistic, nefiind exclus ca si alte persoane din Primaria Timisoara sa fie trimise in izolare.

Daniela Petrisor, fosta Stir, face parte din noul val de tineri angajati de primarul Nicolae Robu la varful administratiei locale, alaturi de Catalin Iapa, Robert Kristof, Sanda Grebla, Patricia Chelbu-Goje, Ciprian Trocan si Ovidiu Ciurdar. (G.G.)

Leave a Reply