Alfred Simonis, mesaj bulversant catre Nicolae Robu: “Fac un apel pentru a va retrage din cursa electorala pentru primar!” (P)

Liderul PSD Timis, Alfred Simonis, ii cere lui Nicolae Robu sa se retraga din cursa electorala pentru obtinerea unui nou mandat de primar al Timisoarei, intrucat este trimis in judecata in dosarul caselor nationalizate.


“Sunt convins ca puteti gasi un inlocuitor destoinic, cu sanse reale de victorie in alegeri”, este incurajarea pe care Simonis o transmite contracandidatului PSD in lupta pentru Primaria Timisoara.

Iata mesajul:

“Domnule primar Nicolae Robu,

Am luat la cunostinta, alaturi de o tara intreaga, de trimiterea dumneavoastra in judecata de catre DNA in dosarul caselor nationalizate.

Vreau sa fiu bine inteles. Punctul dumneavoastra de vedere imi pare pertinent. Personal, va consider nevinovat. Si va doresc ca instanta sa va gaseasca nevinovat.

Pe de alta parte, va rog sa fiti si de acord ca acest scandal arunca o umbra asupra orasului nostru. Timisoara a fost foarte rar protagonista unor asemenea stiri negative. Timisorenii sunt un reper de moderatie, de toleranta, de bun simt, de harnicie si nu merita sa fie tarati in asa ceva.

In plus, in eventualitatea in care veti castiga in septembrie, veti avea o problema in a va dedica orasului, atat timp cat veti fi angrenat intr-un proces in care va trebui sa dovediti ca nu sunteti vinovat.

De aceea, fac un apel pentru a va retrage din cursa electorala pentru primar, scutind astfel Timisoara de o dezonoare nemeritata. Sunt convins ca puteti gasi un inlocuitor destoinic, cu sanse reale de victorie in alegeri. Ati arata ca puneti interesul orasului deasupra oricaror alte mize”. (I.P.)

 

Leave a Reply