BANAT JOB! Targ adresat companiilor care doresc sa angajeze personal din Romania si din Serbia. Candidatii din tara vecina vor fi intervievati online (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de partener al proiectului  Sa valorificam piata muncii din Banat prin nevoi realiste, impreuna cu Agentia Regionala pentru Dezvoltare Socio-Economica Banat, in calitate de partener coordonator si Camera de Comert si Industrie a Serbiei prin Camera Regionala din Districtul Central al Banatului Zrenjanin, va invita sa participati la:


Targul BANAT JOB
Timisoara, 19 august 2020, ora 10
Locatia: Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis

Evenimentul este adresat companiilor ce se confrunta cu lipsa fortei de munca si a personalului calificat si sunt interesate de a angaja personal atat din Romania cat si din Republica Serbia, entitati/institutii care activeaza in domeniul ocuparii si incadrarii persoanelor pe piata muncii.

Firmelor si agentilor economici participanti li se va asigura un stand gratuit, in care vor putea avea discutii libere cu potentiali angajati. Interactiunea cu persoanele aflate in cautarea unui loc de munca din Republica Serbia se va desfasura on-line.

Proiectul este finantat prin Programul INTERREG IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania – Serbia, Axa Prioritara 1: Promovarea ocuparii fortei de munca si imbunatatirea serviciilor de baza pentru o crestere favorabila incluziunii, Obiectivul 1.1.:  Ocuparea si mobilitatea fortei de munca. (I.P.)

Leave a Reply