Contre de campanie intre liderul PSD Timis, Alfred Simonis, si liberalul Ionut Nasleu, fostul consilier de securitate al primarului Timisoarei

Batalia pentru Primaria Timisoara, in care PNL si PSD isi sustin cu fermitate candidatii, a adus in prim-plan o serie de contre intre liderul social democratilor timiseni, Alfred Simonis, si fostul consilier de securitate al primarului Timisoarei, Ionut Nasleu.


Prezent la o emisiune TV, Alfred Simonis s-a declarat uimit de faptul ca PNL Timis a ajuns sa fie condus de Ionut Nasleu si Alin Popoviciu.

“Lista PNL Timis a fost facuta pe plaja de Nicolae Robu, Alin Popoviciu, ca au fost impreuna la mare, si Ionut Nasleu, din ce-mi amintesc. Va dati seama, a ajuns PNL Timis sa fie condus de Ionut Nasleu si Alin Popoviciu. PNL Timis, astazi, e condus de Ionut Nasleu si Alin Popoviciu, punct. Prietenii cui or fi, sa fie sanatosi.

Aceste personaje sunt atat de dezagreabile din punctul meu de vedere incat n-ar fi trebuit sa se gaseasca pe nicio lista. Domnul Nasleu este director al unei structuri importante din Primaria Timisoara. Lista PNL parca e trasa la sorti, altfel nu-mi explic cum au putut propune timisorenilor asa ceva”, a declarat liderul PSD Timis.

In replica, Ionut Nasleu, directorul SC Piete SA Timisoara, fost consilier de securitate al primarului in exercitiu Nicolae Robu, si-a manifestat nedumerirea ca un lider de partid de anvergura deputatului Freddy Simonis este preocupat de persoana sa, un biet director de societate comerciala.

“Freddy Got Fingered e o comedie americana. Freddy de Timisoara e o comedie politica… Aseara, Freddy de Timisoara a facut, in spatiul public, referiri la persoana mea, neadevarate. Oare de ce un mare lider de grup politic, presedinte de filiala de partid se preocupa de mine, un director de societate care nu candideaza la nimic, nu are nicio functie in partid.

Nu stiu ce consuma prin cluburile de la mare sau din Bucuresti de are vedenii cu mine, dar eu NU am fost la mare, NU am facut liste de partid si NU am contributii la nimic din ce isi imagineaza ca am. Ii reamintesc personajului de comedie politica de prietenii sai de concedii, ca nu cumva sa devina si mai tare un “incurca lume”, ca personajul din comedia americana”, a precizat Nasleu intr-un mesaj postat pe Facebook. (Mara Ion)

Leave a Reply