VIDEO. Politist pe motocicleta lovit intentionat de o soferita in varsta de 32 de ani! Femeia a fost retinuta pentru 24 de ore UPDATE. Cine este soferita?

Un politist de la IPJ Buzau a fost ranit intr-un accident rutier produs, miercuri seara, pe Calea Eroilor din municipiul Buzau.


Politistul se afla in urmarirea unui Fiat rosu, iar la un moment dat soferul a intrat intentionat in motocicleta, aceasta ricosand intr-un taximetru. Motocicleta a luat foc dupa impact.

Potrivit IPJ Buzau, o soferita de 32 de ani, din Berca, in timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Unirii din municipiu, pe sensul de mers Buzau spre Ploiesti, a schimbat directia de deplasare si a acrosat motocicleta de politie, care se deplasa in acelasi sens.

Accidentul s-a soldat cu ranirea politistului in varsta de 29 de ani, care a fost preluat de ambulanta pentru ingrijiri medicale.

Femeia a fost retinuta pentru 24 de ore pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor sub forma ultrajului si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei, a anuntat IPJ Buzau.

Tanara si-ar fi motivat gestul prin faptul ca vroia „sa scape de el” dupa ce agentul i-a facut semn sa opreasca pentru ca un bec de la masina nu functiona. (V.E.)

UPDATE. Surse apropiate IPJ Buzau au dezvaluit ca femeia care a incercat sa il omoare pe politistul Adrian Popa este Anda Vladescu, un nume deloc strain cercului intim de cunostinte al presedintelui PSD, Marcel Ciolacu.

Coincidenta sau nu, dupa ce Ciolacu s-a mutat la Bucuresti, odata cu obtinerea functiei de presedinte interimar al PSD, Anda Vladescu face si ea acelasi lucru. In 19 iunie 2019, se muta in Voluntari si, ca lucrurile sa fie solide, in 30 iunie incepe deja sa lucreze la RAPPS.

Leave a Reply