Rebrenduire si la Politia Locala! Noua logare a autospecialelor de la Politia Nationala, copiata de unele primarii din tara “pentru a induce in eroare comunitatea”

Noua identitate vizuala a masinilor Politiei Nationale este copiata, treptat, de unele primarii din tara, care au inceput sa-si rebrenduiasca masinile Politiei Locale pentru a continua sa induca in eroare comunitatea.


Fac acest lucru, potrivit sindicalistilor, „pentru a continua sa induca in eroare comunitatea”. La Baia Mare, Politia Locala a inceput deja sa isi readapteze ”brandul” dupa cea nationala.

Reamintim ca reforma uniformei, schimbarea numelui si a designului masinilor Politiei Nationale s-a realizat tocmai pentru a se diferentia de cea locala.

”Ministrul Vela, primar la origine, ne spunea despre deosebita reforma pe care a gandit-o si care va incepe prin schimbarea denumirii Politiei Romane in Politie „Nationala” pentru a nu mai fi incurcati cu Politia Locala.

Adica o institutie cu o istorie de 200 de ani isi va schimba numele in locul uneia care este aservita primarilor si intereselor lor, aparuta ca denumire in 2010, si care s-ar impune sa revina la denumirea initiala de „Corpul gardienilor publici”.

Acum, dupa intens mediatizata „rebrenduire” a Politie Romane, care a constat in aplicarea unui nou model de colant, primarii se grabesc sa copieze grafica si uniforma pentru a continua sa induca in eroare comunitatea. Mai jos e „noul” model al Politiei Locale Baia Mare „gandit” de primarul Chereches”, au precizat sindicalistii de la Europol, intr-un mesaj postat pe Facebook.  (V.E.)

Sursa foto: Europol

Leave a Reply