Fostul secretar general al PMP Timis, pe listele PNL pentru Consiliul Judetean Ilfov. VEZI motivul care l-a determinat pe Dorin Candea sa accepte oferta electorala a partidului aflat la guvernare

Transfer politic de senzatie pentru Dorin Candea, fostul secretar general al PMP Timis, dupa ce a fost mazilit de fostul sau prieten, caruia i-a deschis usa partidului si i-a oferit oportunitatea de a ajunge deputat, Cornel Samartinean.


Desi o parte din presa locala a anuntat ca Dorin Candea va coordona campania electorala a ALDE din vestul tarii, realitatea se prezinta cu totul altfel.

Dorin Candea candideaza pe listele PNL pentru Consiliul Judetean Ilfov, facand parte din echipa viitorului presedinte al CJ Ilfov, Hubert Thuma. Politicianul din Timis spune ca a ales Ilfovul pentru ca, in urma cu 4 ani, acolo a obtinut nu mai putin de 10.000 de voturi pentru PMP.

Nu a avut sansa de a accede in Consiliul Judetean Ilfov, din cauza surprinzatoarei ascensiuni a candidatului USR, insa de aceasta data este convins ca nu va mai rata sansa de a deveni consilier judetean in cel mai bogat judet al tarii.

“Nu mai putin de 35 de primarii, din cele 40 ale Ilfovului, sunt conduse de primari PNL, de aceea sunt convins ca vom castiga presedintia Consiliului Judetean si vom avea 18-20 de consilieri. Eu sunt pe locul 16, cel care va asigura majoritatea in CJ Ilfov. Poate, in alte conditii, as fi ramas fidel PMP, mai cu seama ca la alegerile trecute, impreuna cu Roxana Iliescu, am scos 55 de consilieri, printre care 2 consilieri judeteni si 2 consilieri la Timisoara.

Din pacate, Cornel Samartinean, dupa ce a ajuns presedintele filialei, i-a indepartat pe toti cei care, in viziunea sa, ii puteau ameninta pozitia de lider si, in aceasta campanie, defileaza in tandem cu fostul sau consilier parlamentar si sofer. In urma cu patru ani, cu un partid nou, eu si Roxana am scos sase procente si am obtinut si functia de vicepresedinte al CJ Timis, la care s-a renuntat dupa ce Roxana Iliescu a fost exclusa din partid”, ne-a declarat Dorin Candea.

De remarcat faptul ca politicienii care au ridicat PMP in Timis au fost primiti in alte partide. Roxana Iliescu candideaza din partea Pro Romania pe un loc eligibil in Consiliul Local Timisoara, in timp ce Dorin Candea “bate” la portile CJ Ilfov din partea PNL. In prezent, Dorin Candea este director adjunct la Registrul Auto Roman. (Mara Ion)

 

Leave a Reply