“Am ajuns sa ne rugam de infractori sa respecte legea?”. Politistul Marian Godina critica dur intalnirea de taina a sefilor Politiei Romane cu capii interlopi ai clanului Duduianu

Politistul Marian Godina critica in termeni duri, intr-o postare pe blogul sau,  modul in care seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, si secretarul de stat Bogdan Despescu au oferit explicatii cu privire la intalnirea de taina, din noaptea de 8/9 august, cu capii clanului Duduianu.


Am putut observa inca de la inceput lipsa mascatilor care sa flancheze vorbitorii si care, dupa mintea unora, sa dea forta cuvintelor cu greu citite de pe foi. Intre noi fie vorba, nu inteleg de ce ar trebui sa vii cu niste explicatii simple despre ce ai facut sau nu ai facut si sa ai nevoie sa citesti de pe foi.

Mi se pare ca e ca si cum te-ar intreba cineva cum a fost in concediu si ar trebui sa ai nevoie de un discurs scris pentru asta”, scrie Godina, pe blogul sau.

In privinta intalnirii propriu-zise, Godina sustine ca este o mare pata de rusine pe obrazul Politiei Romane.

“Ne-a explicat si domnul Vasilescu despre grija pe care o poarta cetatenilor si cum s-a actionat foarte bine pentru siguranta noastra. Din nou mi-a fost rusine. Despre ce siguranta sa vorbesti cand te intalnesti cu interlopii ca sa negociezi pacea??? Dar mai ales ma irita cuvantul asta, interlop. Cum sa zici de unii ca sunt interlopi daca aia sunt liberi? Pai daca stii ca-s interlopi, ca au clanuri, ca fac infractiuni, de ce sunt oamenii aia liberi? Si mai ales, de ce intr-o tara lovita de pandemie, in care zeci de familii si-au ingropat mortii fara sa-i poata vedea, sefii Politiei se intalnesc cu clanurile pentru a le imbuna?”, a aratat politistul brasovean care lucreaza la Serviciul de Actiuni Speciale.

Godina a explicat si motivele pentru care a tinut sa ia atitudine, sa nu taca. “Imaginea Politiei e tot mai jos, iar mascatii sunt vazuti ca bocitoarele de la priveghi. Pacat de oamenii de la talpa institutiei, cei care duc greul si in capul carora se sparg prostiile pe care le fac altii. Da, a fost o situatie speciala, dar daca nu stiai sa o rezolvi, te puteai cere acasa. Desi rezolvari erau multiple, fara circ, fara scandal si fara intalniri nocturne.

Sau am ajuns sa ne rugam de infractori sa respecte legea? Cica s-a mers pe prevenire. Serios? Dar cu omul care merge fara masca cu autobuzul mai face cineva prevenire? Cu miile de romani amendati in pandemie, pe buna dreptate amendati, s-a intalnit cineva sa-i roage sa respecte legea? Am asa o lehamite…”, a mai scris Marian Godina pe blog.

Reamintim, joi, 27 august, seful Politiei Romane a recunoscut ca s-a intalnit cu membri clanului Duduianu pentru a discuta despre inmormantarea in conditii de siguranta a liderului interlop Emi Pian, ucis intr-o rafuiala intre clanuri. Seful Politiei Romane a declarat ca intalnirea a fost una legala si a avut scop preventiv. (V.E.)

One thought on ““Am ajuns sa ne rugam de infractori sa respecte legea?”. Politistul Marian Godina critica dur intalnirea de taina a sefilor Politiei Romane cu capii interlopi ai clanului Duduianu

  1. Se cheama lins pe p.u.l.a. Asa fac cateodata sefii nostri, se ling pe p.u.l.a. cu borfasii, unii pentru ca li se pare ceva trendy sa se stie cu borfasii si sa fie bagati in seama de catre borfasi, altii pentru ca li se pare ca au prea multa autoritate dar nu ii baga nimeni in seama.

Leave a Reply