Vedeta TVR Marina Almasan, consilierul de imagine al milionarului Georgica Cornu, in campania electorala pentru CJ Timis. “Toate iesirile noastre graviteaza in jurul candidaturii sale!”

Intrarea in politica a milionarului Georgica Cornu, care candideaza pe lista Partidului Ecologist Roman (PER) pentru un loc in Consiliul Judetean Timis, este salutata cu bucurie si incredere de vedeta TVR Marina Almasan, cu care omul de afaceri banatean formeaza un cuplu, de mai multi ani.


Intr-un mesaj mobilizator postat pe Facebook, realizatoarea emisiunii “Femei de 10, barbati de 10”, de pe TVR 2, spune ca pozitia sa lucrator la televiziunea publica o opreste sa sustina la vedere un candidat sau altul, dar in privat muta si muntii, daca e nevoie.

“Venirea lui Georgica la Bucuresti m-a mobilizat sa devin un soi de… consilier de imagine! Georgica va candida la alegerile locale, pt un post de consilier la Consiliul Judetean Timis (o alegere mai mult decat inspirata a Ecologistilor!), asa ca toate iesirile noastre la o cafea, la un suc, la un peste, au gravitat in jurul candidaturii sale!

Am compus impreuna mici speech-uri electorale, am conceput machete publicitare, voi incerca, in seara asta, chiar si un video electoral! (prietenul la nevoie se cunoaste, nu-i asa?!?).

Pozitia mea de lucrator la televiziunea publica ma opreste sa ies in public, pentru a sustine un candidat sau altul, dar in privat… mut si muntii, daca e nevoie! Bafta, Georgica! Merita sa castige, in sfarsit, cei mai buni!”, este mesajul de sustinere pentru Georgica Cornu.

Reamintim ca, milionarul banatean, care detine si functia de presedinte al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura (CCIA) Timisoara, s-a inscris in competitia electorala pentru CJ Timis, ocupand locul 3 pe lista PER Timis.

“Politica in Romania s-a transformat in gasti de partid, care se unesc intr-o parte sau alta in functie de interesele pe care le au, interese care niciodata nu converg cu interesele oamenilor de rand, cu interesele romanilor. Acesta a fost motivul care m-a determinat sa fac aceasta incercare. O fac cu cele mai bune ganduri, cu promisiunea ca, daca voi fi ales voi lupta pentru interesul timisorenilor, al oamenilor de afaceri si al locuitorilor judetului Timis”, a promis Georgica Cornu cu ocazia lansarii candidatilor PER in lupta electorala din Timis. (Mara Ion)

Leave a Reply