Covid-19 la DIICOT Timisoara! Procurori si politisti, infectati in urma audierii unui suspect care era bolnav asimptomatic

Ancheta epidemiologica efectuata la DIICOT Timisoara, dupa ce procurorul Mihai Sandor a fost testat pozitiv cu noul coronavirus si interat in spital, a starnit o panica abia retinuta in randul magistratilor.


Potrivit unei surse din justitie, inca doi procurori au fost depistati cu infectii Covid-19, iar printre contactii care s-au contaminat in timpul cercetarilor se numara patru politiste de la BCCO Timisoara.

Motivul infectiilor ar fi, dupa cum ne-a dezvaluit sursa noastra, audierile efectuate intr-un dosar de crima organizata, in care unul dintre suspectii chemati la parchet ar fi fost bolnav asimptomatic.

Tot pe surse ne-a fost transmisa informatia ca noul coronavirus si-ar fi facut aparitia si la DNA Timisoara, un procuror fiind testat pozitiv.

Deocamdata, directoarea Directiei de Sanatate Publica (DSP) Timis, dr. Mihaiela Valcovici, nu a confirmat, dar nici nu a infirmat existenta cazurilor de Covid-19 de la DIICOT, DNA si BCCO Timisoara.

In prezent, inspectorii DSP Timis au in desfasurare 19 de anchete epidemiologice. In Timisoara si in judet avem in acest moment 7 focare de COVID, printre care cel de la IPJ Timis, cu 19 cazuri confirmate, fabrica de anvelope Continental, cu 29 de cazuri, cresa KinderWelt, cu 5 cazuri confirmate, si o firma italiana de incaltaminte din Buzias, cu 8 cazuri confirmate. (G.I.)

Leave a Reply