Procurorii DNA au inceput urmarirea penala fata de un medic estetician, care este acuzat de savarsirea a 16 infractiuni de luare de mita

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a coruptiei au dispus efectuarea urmaririi penale fata de suspectul Stan Vitalie, medic primar, la data faptelor manager al Spitalului Clinic de urgenta, Chirurgie Plastica si Arsuri din Bucuresti, pentru savarsirea a 16 infractiuni de luare de mita.


In ordonanta procurorilor se arata ca, in cauza, exista aspecte din care rezulta suspiciunea rezonabila care contureaza urmatoarea stare de fapt:

In perioada ianuarie 2013 – ianuarie 2014, suspectul Stan Vitalie, in calitate de medic primar si manager al Spitalului Clinic de urgenta Chirurgie Plastica si Arsuri din Bucuresti, ar fi pretins si primit de la 16 paciente, sume de bani cuprinse intre 1.100 de euro si 2.700 de euro, pentru a le efectua diferite operatii estetice in spitalul de stat mai sus mentionat.

In concret, suspectul Stan Vitalie ar fi internat pacientele respective sub pretextul unor afectiuni ce necesitau corectii chirurgicale, iar in schimbul sumelor de bani primite, ar fi efectuat in cadrul spitalului de stat operatii estetice care se pot efectua in clinicile private. In total, acesta ar fi primit de la cele 16 paciente suma totala de 25.000 de euro. (V.E.)

Leave a Reply