Doi functionari ai Consiliului Judetean Timis, testati pozitiv cu Covid-19. Vicepresedintele Valentin Tudorica spune ca nu exista contacti in cadrul institutiei, deoarece testele s-au facut dupa concediu

O dispozitie a presedintelui Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, care impune obligatia ca angajatii care se intorc din concediu sa fie supusi unui test Covid-19, a oprit noul coronavirusul la poarta institutiei.


Doi functionari publici, un barbat si o femeie, care de astazi ar fi trebuit sa-si reinceapa activitatea, au fost testati pozitiv cu Covid-19 si nu s-au mai prezentat la serviciu. Unul a fost internat in spital, iar celalalt, care a prezentat forme mai usoare ale bolii, plasat in izolare la domiciliu.

“Au fost testati inainte sa vina la datorie, deci nu sunt contacti in cadrul Consiliului Judetean. Starea ambilor e acceptabila, nu sunt probleme deosebite, dar simptomele sunt clare de coronavirus, iar testul e pozitiv. Urmeaza tratamentul si cand vor avea doua sau trei teste negative consecutive atunci vor reveni la serviciu”, a precizat Valentin Tudorica, vicepresedintele Consiliului Judetean Timis, pentru Express de Banat. (G.G.)

 

Leave a Reply