Deputatul “mitraliera” Catalin Radulescu, exclus din PSD! Acesta s-a imbolnavit subit in ziua dezbaterii si votului motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban

Parlamentarii PSD care au absentat, luni, 31 august, de la dezbaterea si votul motiunii de cenzura au fost exclusi din partid. Decizie a fost luata, astazi, la sedinta Consiliului Politic National al PSD, cu majoritate de voturi, cei care s-ar fi opus fiind liderii PSD Neamt, Ionel Arsene, si Vaslui, Dumitru Buzatu.


Astfel, parlamentarii Catalin Radulescu, Adrian Todor, Dan Ciocan si Roxana Paturca ar urma sa paraseasca PSD. In cazul fostului ministru de Interne, Carmen Dan, decizia inca nu a fost luata, deoarece se analizeaza actele medicale invocate pe baza carora a lipsit de la sedinta de luni.

Potrivit unor surse, sanctiunile au fost aplicate pe fondul esecului de la motiunea de cenzura, dupa ce PSD nu a reusit luni sa stranga suficienti parlamentari pentru a asigura cvorumul la sedinta in care urma sa se voteze caderea guvernului Orban. Doar 236 de parlamentari au fost prezenti din cei 233, minimul necesar pentru a asigura cvorumul de sedinta.

Dupa acest esec rasunator, presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca absentii vor fi exclusi din partid. Deputatul Catalin Radulescu a explicat  la Digi24 ca a tusit cu sange si ca s-a prezentat la spital, fiind ingrijorat, mai ales ca este medic.

Si deputatul PSD, Adrian Todor, a sustinut imediat dupa motiune ca in data de 28 august a fost pus in carantina prin decizia DSP Arad pentru 14 zile.

„Ce sa inteleg, domnule presedinte Marcel Ciolacu? Trebuia sa incalc legea si sa ma aleg cu un dosar penal, pentru zadarnicirea combaterii bolilor, sa fiu prezent la Parlament si poate sa imbolnavesc cativa colegi, in cazul in care sunt purtator al virusului? Cine respecta legea este dat afara din PSD, dupa cum ati anuntat chiar dumneavoastra astazi, sau e considerat tradator?”, a declarat deputatul Todor.

Carmen Dan a anuntat, luni, intr-un mesaj pe Facebook ca nu va participa la vot pentru ca se afla in izolare dupa ce mama sa s-a infectat cu coronavirus. (Mara Ion)

Leave a Reply