Parlamentar PSD care a lipsit de la votarea motiunii de cenzura, primit cu drag in PNL! Senatorul Daniel Fenechiu i-a urat succes noii colege si a felicitat-o pentru “imbolnavirea” de luni

Senatoarea Roxana Paturca, unul dintre cei patru parlamentari PSD exclusi din partid dupa ce au absentat de la dezbaterea din Parlament a motiunii de cenzura, s-a inscris in PNL, relateaza Realitatea Plus.


Roxana-Natalia Paturca, 41 de ani, profesor de finante-contabilitate la Colegiul Economic din Calarasi, se reinventeaza in parlament si va activa in grupul PNL de la Senat.

Conform sursei citate, liberalii au primit vestea noii achizitii de la liderul de grup, Daniel Fenechiu, care, intr-un mesaj, i-a urat succes noii colege si a felicitat-o pentru demersul de luni.

Reamintim ca, marti, liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a anuntat ca patru dintre cei cinci parlamentari PSD care au lipsit luni de la sedinta in care urma sa fie votata motiunea de cenzura au fost exclusi, marti, din partid.

Concret, este vorba despre Dan Ciocan, Catalin Radulescu (zis “Mitraliera”), Adrian Todor si Roxana Paturca.

Simonis a mai precizat ca in cazul senatoarei Carmen Dan s-a luat decizia sa se faca o evaluare mai ampla a situatiei, pentru ca „pare ca exista o situatie medicala complicata si probabil ca in zilele viitoare se va lua decizia si in privinta acesteia”. Daca documentele prezentate de ea se confirma, e posibil sa nu fie exclusa, in caz contrar, va fi si aceasta data afara din partid. (Mara Ion)

Leave a Reply