Check Art Festival, miscare in aer liber si teatru de papusi, in primul weekend de toamna, la Iulius Town Timisoara (P)

Primul weekend din aceasta toamna abunda in evenimente incantatoare la Iulius Town. Arta, sport, teatru de papusi, targ de produse naturale si handmade si evenimente tematice la terase sunt propunerile pentru ca timpul tau liber sa fie o experienta deosebita. Asa ca i-ai cu tine pe cei dragi, buna dispozitie si vino sa creezi amintiri frumoase!


Sambata, incepand cu ora 14,30, Check Art Festival va da culoare parcului din Iulius Town. Aici iubitorii de arta si nu numai vor avea parte de reprezentatii sustinute de mimi, bufoni regali, statui vivante si tineri pe picioroange.

Mai mult, se vor bucura si de un spectacol de jonglerii cu foc, muzica live si dans. In schimb, cei mici pot participa la ateliere de creatie si  pictura.

Si pentru ca esenta sanatatii si a vietii este miscarea de orice tip, World Class ii invita pe timisoreni, duminica, de la ora 9,30, la o sesiune de sport in aer liber. Tot duminica, de la ora 11, trei dorinte ale celor mici pot fi indeplinite la spectacolul de teatru de papusi „Pestisorul de Aur”.

Povestea spusa de marionete este un proiect Magic Oz si va fi organizat in Family Plaza din Iulius Gardens.

De asemenea, de vineri pana duminica, la etajul Iulius Mall are loc si Targul de Produse Naturale si Handmade, de unde timisorenii isi pot achizitiona miere, creme, uleiuri, ceaiuri si tincturi din plante, produse de ingrijire corporala, cosmetice sau chiar obiecte decorative. Tot aici, se gasesc si suplimente care ofera beneficiile naturii, dar si dulciuri de casa, cu gust autentic.

Si terasele din Iulius Town au pregatit mancare gustoasa, evenimente diversificate si o atmosfera placuta, astfel incat serile petrecute in oras alaturi de prieteni sa fie cu totul deosebite.

La toate evenimentele, pentru siguranta publicului, se pastreaza distantarea fizica prin reducerea locurilor disponibile, sunt asigurate substante dezinfectante, iar purtarea mastii de protectie este obligatorie. (I.P.)

Leave a Reply