DOLIU in justitia banateana! Fostul judecator Catalin Serban a decedat la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, rapus de Covid-19

Nimic nu se mai poate face pentru vindecarea de Covid-19 a avocatului Catalin Serban, 44 de ani, care se afla internat in stare grava la sectia ATI a Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes” din Timisoara.


Ultima sansa pentru fostul judecator, o perioada vipresedinte al Curtii de Apel Timisoara, nu a mai venit. Desi un om de afaceri a oferit 10.000 de lei pentru oricine ar fi donat plasma cu anticorpi pentru salvarea lui Catalin Serban, se pare ca nu s-au gasit persoane vindecate de Covid care ar fi putut face acest gest vital. Sau transfuzia a venit prea tarziu…

Astazi, fostul judecator a decedat la Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes” din Timisoara, spre disperarea rudelor si a prietenilor care i-au fost alaturi pana in ultima clipa.

Reamintim ca fostul judecator nu avea alte boli asociate, iar infectarea cu noul coronavirus i-a fost fatala. Sincere condoleante familiei indoliate! (G.I.)

Leave a Reply