Dorin Candea, in echipa PNL pentru Consiliul Judetean Ilfov. “Putem deveni al doilea pol de putere economica al Romaniei!” (P)

Dorin Candea, directorul adjunct al Registrului Auto Roman (RAR) s-a alaturat echipei PNL Ilfov, care sustine candidatura lui Hubert Thuma pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Ilfov.


Potrivit CV-ului sau, Thuma este presedintele PNL Ilfov si absolvent al gimnaziului Federal Real din Viena si al Universitatii de Studii Economice din capitala Austriei. Acesta a lucrat in domeniul ingineriei si al consultantei pentru companii germane si austriece.

Dorin Candea a ocupat timp de 10 ani pozitii de conducere in Registrul Auto Roman, director regional pe Regiunea Vest, fiind totodata si sef adjunct al institutiei. Candea a detinut timp de 4 ani functia de presedinte al Comisiei de Urbanism din cadrul Consiliului Judetean Timis, unde a coordonat proiecte de investitii si infrastuctura.

PNL Ilfov are ca prioritati atragerea de fonduri europene si implementarea unor parteneriate public-private. “Ilfovul poate deveni al doilea pol de putere economica al Romaniei. Avem resursa umana necesara, avem pozitia strategica ideala – situarea judetului in apropierea granitei cu Bulgaria, legatura Marii Negre cu Ilfov prin Autostrada A2 si apropierea de granita de est a Romaniei. Putem crea punctul de legatura dintre Europa si Rasarit”, sustine Dorin Candea, directorul adjunct al RAR, candidat PNL pentru CJ Ilfov. (I.P.)

Leave a Reply