Picnic in my Town: stand-up comedy cu Natanticu, ateliere de creatie pentru copii si teatru de papusi (P)

Cel mai tare picnic din Timisoara va avea loc, in acest weekend, la Iulius Town. Pe langa mancare delicioasa, concerte, mii de premii si reduceri, timisorenii vor avea parte si de o portie copioasa de ras. Natanticu si Alex Zob sunt pusi pe glume si promit un spectacol savuros de la prima la ultima replica.


Si pentru a face distractia si mai interesanta, cei mici sunt asteptati la ateliere de creatie si teatru de papusi. Mai multe detalii gasesti pe site-ul Iulius Town.

Surprizele se tin lant la Iulius Town in perioada 11 – 13 septembrie 2020. Atat cei mari, cat si cei mici sunt asteptati la Picnic in my Town, un eveniment presarat cu portii de ras, delicii culinare si concerte sustinute de Vita de Vie si The Mono Jacks. Cat timp parintii se relaxeaza, copiii pot participa la unul dintre atelierele de gatit sau de creatie.

Sambata, 12 septembrie, de la ora 20, pe terasa foodcourt, Natanticu si Alex Zob vor starni hohote de ras cu un show de stand-up comedy. Accesul se face pe baza unui bon de consumatie din foodcourt, din 12 septembrie, in valoare de minimum 20 de lei, in ordinea sosirii.

Asa ca, aduna-ti gasca si petreceti o seara de neuitat la aniversarea unui an de Iulius Town!

Cei mici sunt si ei in centrul atentiei. Vineri, de la ora 17, si sambata si duminica, de la ora 16, copiii pot participa la ateliere de gatit alaturi de chef Georgeo Andrei. Micii bucatari vor invata cum se prepara unele dintre mancarurile lor preferate si se vor distra copios.

De asemenea, au ocazia sa isi descopere pasiunile si sa se exprime liber la atelierele de creatie. Vor picta si vor realiza obiecte decorative cu tematica aniversara.

Duminica, de la ora 11, actorii de la Magic Oz le propun copiilor o intalnire cu „Jack si vrejul de fasole”.

Accesul este gratuit si se face in limita locurilor disponibile. Alaturi de ei va fi mascota Iulius Town cu care vor face cunostinta pentru prima data. Simpaticul strut, cea mai mare pasare din lume care nu poate zbura isi va indeplini visul transformandu-se in aviator. Este intruchiparea faptului ca in Iulius Town visurile pot devin realitate!

Pe langa toate acestea, in Iulius Gardens timisorenii vor putea admira personajele fantastice Forest Nympha, Forest King, Diver, Alchemist si vor putea imortaliza momente hazlii la photo corner-ul „Gravity Room” din piateta Intersport.

De asemenea, magazinele din Iulius Mall au pregatit reduceri speciale, iar clientii vor fi rasplatiti cu peste 3.000 de premii instant. Pentru mai multe detalii urmareste-ne pe pagina de Facebook Iulius Town si pe cea dedicata evenimentului Picnic in my Town.

La toate evenimentele, pentru siguranta publicului, se pastreaza distantarea fizica, sunt asigurate substante dezinfectante, iar purtarea mastii de protectie este obligatorie. (I.P.)

Leave a Reply