Filmele se intorc acasa, la Cinema City Timisoara, din 11 septembrie. Premierele toamnei, in noile sali de cinema din Iulius Town (P)

Timisorenii au din nou ocazia de a se bucura de filme pe marele ecran, de atmosfera din sala de cinema si de premierele momentului, experienta de care le-a fost dor.


De vineri, 11 septembrie 2020, filmele se intorc acasa, la Cinema City din Iulius Town, si ii intampina pe cinefili cu cele mai asteptate productii ale momentului.

Totodata, este prilejul pentru a inaugura noua locatie a multiplexului, cu o amenajare ultramoderna. Vizionarea filmelor se va face in conditii de siguranta si cu respectarea masurilor de protectie si distantare fizica.

Fie ca iti doresti sa iei o pauza de la activitatile de zi cu zi sau ca adori sa intalnesti personaje noi si intrigi impresionante, un film bun este intotdeauna solutia potrivita pentru o evadare.

Din 11 septembrie, Cinema City redeschide salile de cinema din Iulius Town cu filme in premiera, menite sa incante, sa uimeasca si sa ofere o doza de adrenalina. Biletele sunt deja puse in vanzare, popcorn-ul este pregatit, iar surprizele se anunta a fi pe masura asteptarii! Filmul-eveniment „After we collided” este cel care redeschide cinematografele, iar „Tenet”, supranumit „filmul care poate salva cinematografia”, va avea avanpremiera din 16 septembrie.

Lista filmelor din prima saptamana continua cu blockbusterul „Bloodshot”, filmul de actiune „Bad Boys for Life”, thrillerul „The Invisible Man”, animaţia „Sonic The Hedgehog” sau „Dolittle”, dar si filmul romanesc „Urma”, debut regizoral al actorului Dorian Boguta, cu Madalina Ghenea in rol principal. Descopera programul complet al filmelor pe www.cinemacity.ro!

Cel mai important este sa ne bucuram de filme in siguranta! De aceea, sunt implementate masuri de protectie si distantare fizica, recomandate de autoritati si nu numai. Astfel,  purtarea mastii este obligatorie in incinta cinematografului si pe durata filmului, intre spectatori vor exista scaune libere, vor fi puse la dispozitie substante dezinfectante, spatiile vor fi dezinfectate dupa fiecare vizionare si se recomanda achizitionarea online a biletelor. Toate masurile pot fi consultate accesand: https://www.cinemacity.ro/static/ro/ro/masuri-de-siguranta-la-cinema-city.

Cinema City isi redeschide portile pentru iubitorii de filme in noua amenajare, extinsa si modernizata, din Iulius Town Timisoara. Incepand din 11 septembrie vor fi accesibile 3 sali, parte din extindere. In scurt timp, pasionatii de filme se vor putea bucura de toate cele 12 sali ale multiplexului si, mai ales, de experienta VIP cinema – filme si cina all inclusive – pentru prima data in regiune, dar si de concepte in premiera in afara Capitalei.

Asteptarea a luat sfarsit! Filmele bune se vad, in cele mai bune conditii de siguranta, la Cinema City din Iulius Town!

Leave a Reply