Marius Tuca, infectat cu Covid-19! Jurnalistul a transmis un mesaj de pe patul de spital: “tineti aproape, dar nu mai aproape de un metru si jumatate!”

Jurnalistul Marius Tuca a fost testat pozitiv cu Covid-19. Realizatorul urma sa realizeaze, joi seara, emisiunea „Marius Tuca Show”, la Aleph News, noua televiziune a lui Adrian Sarbu, dar a fost nevoit sa renunte. Pe post a fost difuzata reluarea unei emisiuni anterioare.


Vestea infectarii lui Marius Tuca a fost confirmata chiar de Mediafax, agentia de presa detinuta de Adrian Sarbu.

„In cursul acestei dupa-amiezi, Marius Tuca a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. El se afla internat pentru 24 de ore. Starea lui de sanatate este buna, nu are febra si nici alte simptome specifice. Examenul CT al plamanilor nu a relevat configuratii anormale. Nivelul saturatiei oxigenului in sange este de 97%”, a transmis Mediafax.

Intr-o discutie prin telefon cu Adrian Sarbu, patronul televiziunii Aleph, Marius Tuca a spus: „Sper sa trec cat mai bine de aceasta incercare pe care viata mi-a pus-o in fata si sa ma intorc in studio. Imi iubesc profesia, colegii si spectatorii. Daca tot nu am avut concediu anul acesta, Covidul mi-a creat aceasta oportunitate. Tineti aproape, dar nu mai aproape de un metru si jumatate!”.

Mare vedeta a Antenei 1 in anii ’90, Tuca realizeaza talk-show-ul de seara al statiei Aleph News, de la ora 20,30. Marti, 1 septembrie, chiar la lansarea noului canal, Marius Tuca l-a avut ca invitat pe Adrian Sarbu, fondatorul Aleph News. Amandoi sunt actionari la noua televiziune.

Marti, 8 septembrie, invitatul lui Tuca a fost dr. Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului National de Boli Infectioase „Matei Bals” din Bucuresti. Streinu-Cercel a purtat masca de protectie pe tot timpul emisiunii. (G.G.)

 

Leave a Reply