APEL umanitar! Preotul militar al Garnizoanei Timisoara, parintele Radu Bogdan, este infectat cu Covid-19 si are nevoie urgenta de plasma de la o persoana cu grupa B III, RH pozitiv

Preotul militar al Garnizoanei Timisoara, parintele Radu Bogdan, a fost diagnosticat cu Covid-19 si are nevoi urgenta de plasma cu anticorpi.


Medicii de la Spitalul Clinic Militar de Urgenta „Dr. Victor Popescu”, care se implica pentru salvarea preotului – slujitor al Domnului la biserica din fosta capela militara din zona Pietei 700 -, fac un apel disperat catre cei care s-au vindecat de noul coronavirus si pot sa doneze plasma.

“Facem un apel la pacientii care au trecut prin boala si doresc sa doneze plasma Grupa B III Rh pozitiv pentru tratamentul transfuzional care sa creasca sansa de insanatosire a parintelui.

Daca exista persoane dornice sa ajute, o pot face la Centrul Regional de Transfuzie Sanguina din Timisoara, mentionand numele parintelui sau sunt rugati sa ia legatura cu Asistent medical Sonia Jianu 0741702888 pentru detalii. Va multumim, va dorim multa sanatate si va asiguram de respectul intregului colectiv!”, transmit reprezentantii Spitalului Militar Timisoara. In prezent, parintele Radu Bogdan este internat, in stare grava, in Sectia ATI a Spitalului de Boli Infectioase „Victor Babes” din Timisoara. (G.G.)

Leave a Reply