ADVERTORIAL. Locuinte pentru sefii de promotie ai facultatilor din Timisoara (P)

Adrian Pau, candidatul Pro Romania la functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis, isi propune sa dea viata unui proiect la care tine foarte mult, locuinte pentru tinerii absolventi – sefi de promotie – ai facultatilor din Timisoara.


Proiectul are doua coponente importante: oprirea exodului tinerilor valorosi din Timisoara si un sprijin oferit acestora la inceput de drum.

Tinerii reprezinta cea mai importanta resursa si, slava Domnului, nu ducem lipsa de tineri valorosi in Timisoara. Doar ca, multi dintre ei, aleg drumul strainatatii dupa absolvirea facultatii, iar acest lucru este ingrijorator, pentru ca acesti tineri pot aduce plus valoare Timisoarei si Timisului.

Stiu ca la inceput de drum, la primul loc de munca, salariile nu sunt cele mai mari, iar plata unei chirii poate ajunge si la jumatate din venituri, iar din acest motiv venim in sprijinul sefilor de promotie de la facultatile timisorene, care vor putea locui, cu titlu gratuit timp de trei ani, in apartamente pe care le vom construi din fondurile Consiliului Judetean Timis”, a declarat Adrian Pau.

Candidatul Pro Romania pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis spune ca acest proiect poate fi finantat din fondurile proprii ale CJ Timis, institutie care, an de an, ramane cu excedent bugetar, adica bani necheltuiti.

Bugetul Consilliului Judetean Timis este unul generos, insa este ingrijorator faptul ca in fiecare an exista excedent bugetar, iar ultimul exemplu este anul 2019, cand 210 milioane de lei au ramas necheltuiti. Este dovada unui management defectuos.

Acest proiect, la care eu tin foarte mult, nu ar reprezenta un efort deosebit pentru bugetul CJ Timis, tinand cont de faptul ca in patrimoniul institutiei se afla suficiente terenuri pe care aceste apartamente sa poata fi construite. Eu cred ca ar fi un real sprijin pentru tinerii Timisoarei si ai Timisului”, a conchis Adrian Pau, coordonatorul Pro Romania Timis.

Comandat de Partidul Pro Romania – Organizatia Timis. Executat de SC Best Media Communication SRL. CMF: 21200010.

Leave a Reply