CULISE. Sotia fostului inspector sef al IPJ Timis, prof. dr. Claudia Muntean, noul director al Colegiului National Pedagogic din Timisoara. Pana de curand, a condus Scoala Gimnaziala Nr. 19

Singura scoala din Timisoara care a inceput noul an scolar in scenariul rosu, adica doar in mediul online, dupa ce trei cadre didactice au fost testate pozitiv cu Covid-19, este Scoala Gimnaziala Nr. 19 “Avram Iancu”.


Potrivit paginii de internet a scolii, directorul acestei institutii de invatamant este prof. dr. Muntean Claudia Tatiana, sotia fostului inspector sef al IPJ Timis, comisarul sef Sorin Muntean, trimis in judecata pentru acte de coruptie.

Paradoxal, numele profesoarei Claudia Muntean apare, tot astazi, si pe site-ul Colegiului National Pedagogic “Carmen Sylva” din Timisoara, tot in functia de director, ceea ce creaza anumite confuzii in mediul invatamantului preuniversitar.

Dilema celor doua functii de conducere concomitente este rezolvata chiar pe contul de Facebook al distinsei Claudia Muntean, care anunta ca, de la 1 septembrie 2020, a inceput un nou job la Colegiul National Pedagogic din Timisoara.

Decizia inspectorul scolar general al ISJ Timis, Marin Popescu, privind avansarea prof. dr. Claudia Muntean in functia de director la Colegiul Pedagogic este cel putin surprinzatoare, nu atat pentru ca este vorba despre sotia unui ofiter de politie trimis in judecata pentru coruptie, cat pentru faptul ca, la examenul national de Bacalaureat 2020, procurorii DNA au surprins pe tehnica de inregistrare un caz de fraudare a examenelor, care au fost tranzactionate cu 1.000 euro/bucata, exact la centrul de examen unde domnia sa era presedinte de comisie… (V.E.)

6 thoughts on “CULISE. Sotia fostului inspector sef al IPJ Timis, prof. dr. Claudia Muntean, noul director al Colegiului National Pedagogic din Timisoara. Pana de curand, a condus Scoala Gimnaziala Nr. 19

  1. ati gresit putin titlurile doamnei…ea nu poate fi prof.dr. la liceu. Ea poate avea titlul de doctor dar nicidecum de profesor doctor. Profesor este un titlu/grad universitar obtinut prin examen. Presa, ca de obicei, a inceput sa angajeze tot felul de ageamii…

  2. Cred ca agamiu este comentatorul, pentru ca, in primul rand, era suficient sa se uite pe pagina Colegiului Pedagogic si sa vada cu propriii ochi titlul doamnei director, in al doilea rand, titlul universitar este prof.univ.dr. si nu prof.dr. Imi pare rau sa spun, dar e plin internetul de comentatori superficiali, plini de ifose, care nu se informeaza 🙂

  3. Cred ca, de multe ori in cautare de senzational, nu va ganditi la consecintele cuvintelor dumneavoastra.
    In calitate de parinte al unui elev care invata de 6 ani la Scoala Gimnaziala nr.19 dar si de cadru didactic universitar va pot spune ca aceasta scoala nu a avut un director mai bun in toata existenta sa. Scoala arata impecabil astazi din cauza fostei doamne directoare.
    Existenta cazurilor de COVID printre profesorii scolii nu cred ca pot fi puse in sarcina directorului scolii, indiferent cine ar fi acesta. Banuiesc ca nu insinuati ca directorul ar fi trebuit sa urmareasca angajatii in vacanta sa vada ce masuri de distantare respecta si ce masuri nu.Legat de acuzatiile de frauda si coruptie nu stiu ce a facut sau nu sotul dansei (nici nu cred ca acesta era subiectul articolului) si nu stiu ce s-a intamplat la examenul de bacalaureat despre care vorbiti dar ceea ce pot sa va spun este ca doamna directoare a refuzat constant pe toata perioada in care fiul meu a fost elev orice cadouri, chiar si cele de 8 martie care nu aveau cine stie ce valoare ci erau doar simbolice. Asta va poate spune oricine care a avut copii acolo asa ca poate, inainte sa incercati sa patati reputatia unui om ar trebui sa va informati mai bine.

  4. Felicitări, o doamna deosebita! Cat am fost noi in școala a avut intotdeauna ușa deschisă , pentru fiecare parinte !

Leave a Reply