“Taina Maramuresului” intarzie procesul de imbatranire. Licoarea este obtinuta din 40 de plante medicinale (P)

Sistemul imunitar are nevoie de suplimente naturale, care ofera un plus de vitalitate, pentru a raspunde eficient la provocarile vietii moderne, care s-au amplificat odata cu pandemia Covid 19.


Bitterul, supranumit „elixirul vietii”, este un remediu natural, un amestec din plante de leac, macerate, de obicei, in alcool, cu efecte terapeutice importante, precum mentinerea imunitatii, combaterea problemelor digestive, regenerarea ficatului sau reglarea starii psiho-emotionale.

Folosind experienta acumulata de-a lungul a circa 25 de ani, compania baimareana Hypericum Impex a creat bitterul „Taina Maramuresului“, un extract natural hidroalcoolic, obtinut din 40 de plante medicinale cu proprietati fitoterapeutice deosebite.

Remediul, care aduna spiritul unic al plaiurilor magice maramuresene, este o conceptie originala, fiind preparat aproape in integralitate din plante medicinale existente in flora Romaniei, majoritatea din cea spontana.

“Taina Maramuresului” intarzie procesul de imbatranire prin reglarea functiilor organismului si datorita compusilor antioxidanti, usureaza traversarea etapei de menopauza la femei, amana instalarea osteoporozei (datorita proprietatilor antiinflamatoare), calmeaza durerile articulare, intareste vederea.

Taina Maramuresului este un stimulent general al organismului, un reglator al functiilor vitale si al starii de spirit. Este un adevarat «elixir al vietii» prin multiplele sale actiuni binefacatoare asupra sanatatii si starii generale a corpului. Ajuta la inlaturarea oboselii si stresului, prin continutul bogat in substante active valoroase. Intareste imunitatea organismului in mod natural, fiind recomandat in viroze, gripe, infectii cu stafilococi etc.

De asemenea, scade colesterolul din sange, detoxifica organismul, stimuland eliminarea toxinelor pe cale renala, digestiva si sudorifica, ajuta digestia, prin diminuarea durerilor abdominale si eliminarea balonarilor, iar prin caracterul coleretic-colagog (drenarea bilei), calmeaza crizele de colecist. Fiind usor laxativ, este indicat in curele de slabire, tratamentul antihemoroidal si in constipatiile cronice”, explica dr. farm. Octavian Pop, administratorul Hypericum Impex.

Bitterele produse de catre firma Hypericum Impex, precum „Taina plantelor” cu sau fara alcool, „Taina plantelor” sub format de capsule sau „Ierburile vietii”, „Cardiovascular”, „Hypertonic”, „Hyper Anti-aging”, „Elixirul vietii”, pot fi consumate timp indelungat, nu au contraindicatii pentru persoanele sanatoase si se pot asocia cu medicamente atunci cand sunt administrate corect si sub indrumarea unui specialist. Cei care nu au voie sa consume alcool, pot dilua bitterul in ceai fierbinte care provoaca evaporarea alcoolului.

„Hypericum Impex reprezinta un concept care a fost creat din dorinta de a aduce natura si plantele vindecatoare mai aproape de fiecare dintre noi. Pentru aceea, mecanismul de obtinere a produselor noastre se realizeaza cu ajutorul unor instalatii de top, in vederea valorificarii principiilor biologic-active si a crearii unor arome deosebite”, a incheiat administratorul companiei baimarene. (R.G.)

Leave a Reply