TROC electoral. Candidatul USR la Primaria Padureni “ofera” vize de flotant contra voturi la alegerile locale. Cosmin Blidariu completeaza personal cererile persoanelor care-si muta resedinta in comuna

Desi USR Timis a trecut, recent, printr-un proces de epurare doctrinara, in urma caruia au fost exclusi din partid nu mai putin de 7 traseisti, se pare ca nu a fost vorba decat de un gest cu substrat electoral.


Marea majoritate a candidatilor racolati de la alte formatiuni politice isi continua campania electorala, ba chiar recurg la strategii politice interzise de lege, cum este si cazul fostului PNL-ist  Cosmin Blidariu, care isi doreste cu disperare sa ajunga pe fotoliul de primar al comunei Padureni, localitate aflata la 20 de kilometri de Timisoara.

Nu conteaza ca a “intors armele” chiar impotriva actualului primar, Dorin Ignuta, omul care l-a adus in primarie si l-a initiat in tainele administratiei locale, important este sa convinga satenii sa-l voteze.

Promisiuni peste promisiuni, semn ca si-a insusit pe de rost lectia demagogiei, cu infiintarea retelei de gaz, asfaltarea drumurilor, infiintarea echipei de fotbal, renovarea stadionului, trasee de agrement prin padure, infiintarea unui ghiseu unic si altele.

Daca toate aceste promisiuni nu-i vor convinge pe oameni sa-l voteze, Cosmin Blidariu s-a gandit si un plan B. Dupa cum apare intr-o fotografie primita, astazi, la redactie, candidatul USR la Primaria Padureni a inceput ofensiva vizelor de flotant, ajutand mai multe persoane sa-si stabileasca resedinta in Padureni. Completandu-le personal cererile de stabilire a resedintelor in Padureni.

In conditiile in care aceasta actiune, prin care se pot frauda alegerile locale din Padureni, se desfasoara chiar in curtea Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor din Deta, in vazul tuturor, devine cat se poate de clar ca USR-istul Cosmin Blidariu nici nu concepe sa nu-si invinga maestrul, pe actualul primar Dorin Ignuta, indiferent de consecinte.

Chiar cu riscul ca manevrele dolosive de campanie sa-l aduca, mai devreme sau mai tarziu, direct in fata procurorilor. (Mara Ion)

One thought on “TROC electoral. Candidatul USR la Primaria Padureni “ofera” vize de flotant contra voturi la alegerile locale. Cosmin Blidariu completeaza personal cererile persoanelor care-si muta resedinta in comuna

  1. Doamna Mara Ion oare in fata procurorilor nu veti raspunde d-voastra pt o stire falsa si pt faptul ca ati facut public o poza unde persoanele nu si-au dat acordul?Persoanele din poza au buletin de Padureni.Ce ziceti ce asta?

Leave a Reply