Un barbat aflat intr-o casa din Timisoara cuprinsa de incendiu, salvat in ultimul moment de pompierii de la ISU Banat

Un barbat aflat intr-o casa in care a izbucnit un incendiu, pe strada Herculane, din Timisoara, a fost salvat in ultimul moment de pompierii de la ISU Banat, dupa ce un vecin a dat alarma.


Acesta a sunat la 112 si a anuntat ca vecinul sau este imobilizat la pat si e posibil sa se afle in interiorul casei incendiate.

12 pompieri cu doua autospeciale de stingere si un echipaj SMURD s-au deplasat de urgenta la locul incendiului, pe strada Herculane din Timisoara.

“Ajunsi la fata locului, pompierii au observat ca incendiul se manifesta cu degajari mari de fum in bucataria aflata la parterul locuintei.

Fara sa stea pe ganduri, pompierii au patruns rapid in imobil unde au gasit un barbat de 74 de ani, imobilizat in camera de langa bucataria incendiata.

Victima a fost extrasa de urgenta si predata echipajului SMURD, in stare de constienta, intoxicat cu fum. Paramedicii au acordat primul ajutor medical victimei”, ne-a comunicat Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis.

Pompierii au actionat rapid pentru lichidarea incendiului, astfel acesta nu s-a extins si la celelalte incaperi ale casei. In acest moment, se lucreaza pentru evacuarea fumului din imobil si pentru stabilirea cauzei care a provocat incendiul. (V.E.)

Leave a Reply