Avocata Laura-Maria Stanila, sotia decanului Baroului Timis, isi lanseaza volumul de poezie „Anatomia disperarii”

Lansarea volumului de poezie „Anatomia disperarii”, de Laura-Maria Stanila, va avea loc duminica, 20 septembrie, ora 16, pe terasa Garage Cafe, situata pe strada Palanca nr. 2, din Timisoara.


Intalnirea artistica va cuprinde un recital al chitaristului Zśolt Szabó, o expozitie de pictura, cu lucrari din volum si o sesiune de autografe. Vor vorbi prof. univ. dr. Marcel Tolcea, lect. univ. dr. Corina Nani şi prof. Olimpia Cirimpei.

Prefata cartii a fost realizata de scriitoarea Patricia Lidia, postfata a fost scrisa de criticul si istoricul literar Cornel Ungureanu, iar coperta si ilustratiile au fost realizate de autoare.

Laura Maria Stanila este avocat definitiv in cadrul Baroului Timis, membru fondator al SCA „Stanila si Asociatii” si lector universitar al Facultatii de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.

Aceasta este director al Centrului de Cercetare in Stiinte Penale din cadrul institutiei de invatamant superior si a obtinut premiul „Ion Tanoviceanu” in anul 2012, acordat de Uniunea Juristilor din Romania, pentru monografia Raspunderea penala a persoanei fizice.

A publicat peste 10 volume si peste 70 de articole juridice, in domenii inovatoare, cum ar fi Bioetica si raspunderea penala sau contingenta Inteligentei Artificiale cu justitia penala. In timpul liber cocheteaza cu muzica si pictura.

Dupa cum ne-a comunicat scriitoarea Diana Farca, acest eveniment – lansare de carte a avocatei Laura Stanila – se desfasoara sub egida editurii “Eleprint”, cu respectarea normelor privind combaterea raspandirii noului coronavirus.

Volumul liric va putea fi achizitionat la eveniment sau prin site-ul www.eleprint.ro, cu semnatura autoarei. (G.I.)

Leave a Reply