Voichita Lazureanu – Alegerea sanatoasa pentru Timisoara! VEZI care sunt cele trei proiecte prioritare pe care le propune candidata PSD pentru Timisoara (P)

Proiectul candidatei PSD pentru Primaria Timisoara, Voichita Lazureanu, prevede teme pentru cresterea calitatii vietii pe baza unor principii sanatoase.


Proiectul ei electoral este prezentat exclusiv online din doua motive: primul are legatura cu transparenta – pentru ca aceasta, pe de-o parte, este esentiala intr-o institutie publica, si pe de alta, este cheia comunicarii prezente si viitoare – si are legatura cu protectia mediului – pentru ca este esential sa nu risipesti, si printarea unor brosuri frumoase inseamna in final o risipa de hartie, hartie care inseamna copaci taiati si natura irosita, si sa nu creezi deseuri, care usor pot pot fi imprastiate, ca atatea alte materiale care sunt aruncate pe strada si care genereaza murdarie si o imagine de strada-pubela sau oras-pubela.

Si pentru ca Voichita Lazureanu crede in puterea exemplului, decizia a fost ca toate materialele sa se regaseasca online. Asa ca avem o metoda moderna de prezentare, pe baza codului QR, usor de accesat de pe orice smartphone.

Va invitam asadar sa intrati pe www.voichitalazureanu.ro/alegereasanatoasa si sa aflati detalii despre proiectele lansate de Voichita Lazureanu, despre principiile propuse, despre modul elaborat in care si-a pus in plan sa faca lucrurile, despre teme si idei, dar mai mult decat orice, despre crezul ei, important si relevant: ”Cred in timisoreni, cred in dorinta lor de schimbare, cred ca Timisoara poate redeveni „Mica Viena” si „Orasul florilor”, cred ca pot eficientiza administratia Timisoarei, cred intr-o viata decenta, intr-un oras cu adevarat european si multicultural”, sustine Voichita Lazureanu.

Cele trei proiecte prioritare pe care le propune candidata PSD pentru Timisoara sunt:

Institut Oncologic – Centru Medical Clasificat International, absolut prioritar pentru sanatatea timisorenilor! Vizeaza diagnosticul de cancer, tratamentul cancerului, ingrijirea paliativa si de sustinere. Institutul va viza integrarea surselor medicale din toate departamentele si grupuri de cooperare interdisciplinara care sa ofere tratament individualizat pentru pacienti. De asemenea, va urmari imbunatatirea calitatii vietii pacientului prin dignostic si interventii cu echipamente de ultima generatie.

Cetatea Culturii Europene si Parcul Libertatii Artelor care presupune relocarea penitenciarului Popa Sapca si realizarea unui mall cultural cu parc si pasarela catre Iulius Town cu zona pentru pietoni si biciclisti. Mall-ul cultural este un complex care poate oferi o experienta unica de consum, poate satisface cerintele publicului, comunicarea sociala si interconectarea, o plaforma culturala completa: furnizor de informatii, experienta culturala, servicii profesionale si consumul cultural asociat. Mall-ul cultural propune daramarea granitelor traditionale dintre discipline, intalnirea dintre matematica si inginerie cu neurostiinta sau cu microtehnica pentru dezvoltarea de noi tehnologii care sa genereze imbunatatirea calitatii vietii.

Agrofood Piata 700 – un  loc cu mancare proaspata, produse agroalimentare de la furnizori locali, produse organice, delicatese, pentru iubitorii de mancare. Fermierii locali si bucatarii ale micilor baruri care reprezinta traditia culinara a zonei si mixul oferit de traditiile gastronomice ale etniilor conlocuitoare. In afara de mancare, piata va oferi diferite programe, centrate in jurul orelor de gatit pentru adulti si copii, precum si pe degustarea vinurilor sau a berii craft. Toata lumea iubeste o piata buna, obiectivele turistice si sunetele, agitatia, fiorul negocierii, obiectele pe care le gasesti rar, mirosul celor mai proaspete mancaruri.

Pentru intreg programul electoral, pentru o parcurgere completa a temelor care alcatuiesc conceptul de ”alegerea sanatoasa” aveti posibilitatea sa intrati pe cod, sa scanati si sa aflati mai multe. www.voichitalazureanu.ro/alegereasanatoasa

(Comandat de Partidul Social Democrat-Organizația Judeteana Timis. Executat de SC Best Media Communication SRL. Cod mandatar financiar: 21200019)

Leave a Reply