ADVERTORIAL. Marius Craina: Timisoara merita un medic PRIMAR (P)

Candidatul Pro Romania la fotoliul de primar al municipiului Timisoara, Marius Craina, este de parere ca locuitorii municipiului de pe Bega vor schimbarea actualei administratii a orasului. Medicul primar sustine ca oamenii s-au saturat de promisiuni neonorate si de faptul ca, in ultimii ani, cetatea de pe Bega a stagnat.


In intalnirile pe care le am cu timisorenii, am vazut foarte clar ca locuitorii orasului sunt foarte nemultumiti de directia in care merge municipiul nostru. Am tot asteptat sa vedem si noi o schimbare in bine. Sa ajungem macar la nivelul Clujului sau ca Oradea si Alba Iulia.

De depasit, nici nu incape vorba, cel putin nu cu actuala administratie. Se vede foarte clar ca timisorenii vor o schimbare. Oamenii se plang ca sunt obligati sa traiasca intr-un oras murdar, poluat, cu o infrastructura pietonala dezastruoasa si cu o diferenta enorma intre cartierele orasului. Timisoara nu s-a dezvoltat echitabil si asta se vede cu ochiul liber”, spune dr. Marius Craina.

Renumitul medic timisorean este de parere ca cetatenii merita tot ce e mai bun, in primul rand pentru ca oamenii nu vor altceva decat normalitate.

“Timisorenii sunt oameni cu mult bun-simt. Nu au pretentii exagerate. Nu cred ca e cu nimic iesit din comun faptul ca locuitorii orasului vor parcuri intretinute, locuri de joaca pentru copii, siguranta stradala, trotuare accesibile tuturor categoriilor sociale, unitati de invatamant renovate, clase si laboratoare scolare dotate la standarde europene si, nu in ultimul rand, o mai buna asistenta sociala si medicala pentru persoanele varstnice”, considera dr. Marius Craina.

Candidatul Pro Romania pentru functia de primar al municipiului Timisoara sustine ca este singurul candidat cu sanse reale de pe partea stanga a esichierului politic si ca, din pricina unor jocuri de culise, o alianta intre Pro Romania si PSD nu a avut sanse de izbanda.

“Primesc o multime de mesaje din partea fostilor mei colegi din PSD care imi spun ca ma vor vota cu inima si sufletul deschis. Si ei stiu ca eu sunt singura sansa de pe partea stanga. De cand am inceput iesirile in teren, multi dintre social-democrati au venit alaturi de mine, printre timisoreni, chiar in strada si au impartit pliante, asumandu-si actiunile si intentia de vot in favoarea mea. Le inteleg si lor nemultumirile si lipsa de perspectiva. Le multumesc pentru incredere si le promit ca nu ii voi dezamagi”, afirma renumitul medic timisorean.

Dr. Marius Craina spune ca Timisoara merita un medic primar! Un om care are in spate o experienta solida, o cariera profesionala de succes si o meserie nobila! “Timisoara are nevoie de un gospodar, care a demonstrat de-a lungul vietii ca stie sa lucreze cu oamenii, ca stie sa inchege echipe si ca are viziune. Administratia in interesul cetatenilor nu e lucru putin. Timisorenii au asteptari mari de la cei pe care ii aleg. Ii astept pe toti concetatenii mei la urne pe data de 27 septembrie si le spun doar atat: sa puna stampila pe cel mai bun si sa voteze cu inima”, a conchis candidatul Pro Romania la functia de primar al municipiului Timisoara.

(Comandat de Partidul Pro Romania – Organizatia Timis. Executat de SC Best Media Communication SRL. CMF: 21200010)

Leave a Reply