Povestea Atipic Beauty se scrie, din nou, la Iulius Town Timisoara. 12 modele in fotoliu rulant, intr-un spectacol de moda inedit (P)

Emotia si glamourul isi dau intalnire la evenimentul Atipic Beauty din Iulius Town. 12 modele in fotoliu rulant, alaturi de personalitati locale din Timisoara, vor participa la o prezentare de moda inedita. Defilarea este o pledoarie despre oameni cu motivatii puternice, curaj, ambitie, solidaritate si constientizare.


Atitudinea, perseverenta si dorinta de a face acel lucru care pare imposibil sunt doar cateva dintre caracteristicile celor 12 modele de catwalk, dar, mai ales 12 modele de viata, care vor fi in centrul atentiei la Atipic Beauty.

Spectacolul de moda va avea loc miercuri, 23 septembrie 2020, de la ora 18, iar gazda acestei seri de neuitat va fi Cosmina Pasarin. Atmosfera va fi completata de un concert sustinut de Val Band, dar va fi si multa emotie, zambete si discursuri ce vor inspira audienta.

Tina Olari, L’Atelier Couture by Loredana Ciangau, Nicoleta Negura, Gemelli Shimanov, CM creation de mode, Oana Padure, Aryanna Karen, Florina Ivascu, Tudor Tailor si Valentina CC sunt designerii romani care au creat piesele vestimentare in care vor defila modelele.

Pe scena, acestea vor fi insotite de personalitati din Timisoara, iar show-ul este dovada vie ca frumusetea nu are limite si ca e in noi, nu in aparente.

Atipic Beauty este un proiect al asociatiei Open Your Heart in parteneriat cu MCS Models si are loc in Iulius Gardens.

Accesul este gratuit, insa pentru a pastra distantarea fizica, locurile sunt limitate. In plus, fluxul de intrare si iesire in perimetrul evenimentului va fi diferentiat, la intrare va fi monitorizata temperatura si se va impune respectarea masurilor de siguranta si distantare fizica.

 

Leave a Reply