Expozitie de top, la Timisoara! Salonul Industriei Usoare, editia de toamna, organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura

In perioada 21 – 25 octombrie 2020, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis va gazdui editia de toamna a Salonului Industriei Usoare, manifestare expozitionala traditionala organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis de peste 25 de ani.


Manifestarea reuneste expozanti din intreaga tara, in special producatori, care vor expune spre vanzare o gama larga de articole de sezon: imbracaminte, lenjerie intima, incaltaminte, marochinarie, accesorii, articole de pielarie si blanarie, produse cosmetice si naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonturi etc., la preturi accesibile pentru toate categoriile de cumparatori.

Ca la toate editiile, Targul de produse traditionale din exteriorul CRAFT va intampina vizitatorii cu dulciuri de casa, mezeluri, produse apicole, articole de artizanat.

Expozitia este deschisa de miercuri pana sambata, intre orele 10 – 20, iar duminica, intre orele 10 – 18. Intrarea este libera. (I.P.)

NOTA: Informatii suplimentare la tel. 0741700153, e-mail: aculea@cciat.ro, Aurora Culea  – organizator expo.
Leave a Reply