In premiera, VIP si Dolby Atmos la Cinema City din Iulius Town Timisoara, acum extins si complet renovat (P)

O noua experienta de vizionare a unui film, in multiplexul Cinema City din Iulius Town Timisoara, acum extins, cu un design complet nou si dotari de ultima generatie: 12 sali, dintre care, in premiera regionala, salile VIP si sala multifunctionala „All Stars Cinema”.


Cinema City VIP invita spectatorii sa se bucure de o experienta cinema all inclusive, urmarind filmul preferat din celebrele sale fotolii de piele complet computerizate, Lazy Boys, savurand popcorn si nachos cu refill nelimitat, totul la pretul unui singur bilet de cinema.

Accesul in zona VIP se face cu 30 minute inainte de inceperea proiectiei, spectatorii avand timp sa socializeze cu prietenii intr-o atmosfera de 5 stele.

Cinema City aduce in Iulius Town, pentru prima data in Romania, experienta „All Stars Cinema” – o sala multifunctionala, dotata cu o scena generoasa si sistem de sonorizare Dolby Atmos.

Cu o capacitate de 384 locuri, noul spatiu cinematografic este special conceput pentru a gazdui premiere de gala, conferinte sau spectacole artistice. O experienta cinematografica spectaculoasa este asigurata si de ambianta sonora  conferita de sistemul de sunet Dolby Atmos, cea mai noua tehnologie audio surround din lume, care poate reda simultan pana la 128 de obiecte audio independente.

„Timisoara este unul dintre orasele noastre de suflet de care ne leaga multe amintiri, iar IULIUS este partenerul nostru de incredere de 13 ani, in 2007 Cinema City deschizand aici unul dintre primele cinematografe. Reteaua noastra s-a extins apoi rapid in alte 18 orase, cu peste 240 sali de cinema, Cinema City devenind operatorul numarul 1 in Romania.

In 2020, dupa 6 luni lungi in care cinematografele au fost inchise, timisorenii ne-au incurajat trecandu-ne pragul cu entuziasm si cum altfel sa le multumim decat oferindu-le un cinematograf iubit in haine noi stralucitoare, acum mai mare si mai frumos ca niciodata, cu multe premiere internationale in saptamanile ce urmeaza”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City Romania.

Cinema City este destinatia potrivita si pentru evenimente business sau private. De ce sa nu alegi un spatiu neconventional pentru conferinte, traininguri sau prezentari?

Zona foaierului VIP si salile de cinema sunt dotate cu dispozitive multimedia moderne: sisteme excelente de sunet, microfoane si acces la internet wireless. Cu ecrane compatibile si proiectoare cu linie digitala, prezentarile pot fi afisate in toate salile in acelasi timp, iar apelurile de conferinta se pot gestiona din foaier sau din sala. Dispozitivul functioneaza cu software Microsoft si Macintosh si poate fi conectat la un televizor prin satelit.

„Iulius Town a devenit deja cel mai important reper in materie de entertainment, fiind principala destinatie de petrecere a timpului liber din regiune. Este un spatiu vibrant, cosmopolit, care combina numeroase atractii indoor si outdoor.

Ne mentinem promisiunea de a oferi publicului experiente inedite si in aceasta tendinta se inscriu si noile concepte Cinema City, care vor cuceri cinefilii din Banat. Noul multiplex impresioneaza nu doar prin amenajarea avangardista si dotarile tehnologice, ci si printr-o noua perspectiva privind modul in care ne putem bucura de experienta vizionarii filmelor”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing Manager IULIUS.

Despre Cinema City Romania

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din Romania si face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial.

Cinema City Romania opereaza 26 de multiplexuri, cu un total de 237 de sali, in 19 orase din ţara: Bucuresti, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Constanta, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iasi, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures si Timisoara.

In plus, Cinema City Romania le ofera cinefililor cele mai inovatoare si mai cool concepte de cinema, disponibile in Romania exclusiv in cinematografele Cinema City: IMAX (sali cu cele mai mari ecrane din tara, cu imagini clare ca lacrima si un sunet impresionant), 4DX (experienta cinematografica absoluta, pentru toate cele 5 simturi) si VIP LIGHT (in pretul unui singur bilet, te bucuri de o experienta confortabila cinematografica in fotolii extensibile si ai meniu bar nelimitat).

Astfel, cu fiecare nou multiplex deschis si cu fiecare noua tehnologie adusa, misiunea Cinema City este de a pune la dispozitia tuturor cel mai bun loc pentru a vedea un film. (I.P.)

Mai multe informatii pe www.cinemacity.ro

Photo credit – Flavius Neamciuc

Leave a Reply