Teapa cu “metoda” Covid-19! Politistii au ridicat mai multi escroci care alertau victimele si le cereau bani in numele unor bolnavi de coronavirus

Politistii din Capitala au facut mai multe perchezitii in Bucuresti si Constanta, intr-un dosar care vizeaza inselatorii cu cazuri de Covid-19.


Miercuri, 7 octombrie 2020, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 7 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, a pus in aplicare trei mandate de perchezitie domiciliara, in municipiul Bucuresti si in judetul Constanta.

Este vorba despre un dosar privind savarsirea infractiunilor de inselaciune si, respectiv, tentativa la inselaciune (sub forma a doua acte materiale consumate si 43 de tentative), cu prejudiciul de peste 100.000 de lei, transmite Politia Capitalei.

Diverse persoane sunau victimele si cereau bani in numele unor bolnavi de Covid sau pretindeau in convorbirea telefonica faptul ca sunt rude bolnave.

Sunt puse in aplicare mai multe mandate de aducere, inclusiv pe numele unor persoane aflate in executarea unor pedepse cu inchisoarea.

Audierile sunt efectuate la sediul Sectiei 7 Politie. (V.E.)

Leave a Reply