Maria Grapini a izbucnit pe retele de socializare, dupa ce un medic din Timisoara i-a anuntata pe Corona-sceptici sa nu mai vina la spital. “Cum isi permite sa incalce drepturile pacientilor?”

Maria Grapini a reactionat dur pe retelele de socializare, dupa ce Cristian Oancea, managerul Spitalului de Boli Infectioase “Victor Babes” din Timisoara, le-a recomandat persoanelor care nu cred in existenta coronavirului, Covid-scepticilor, sa nu mai vina la spital daca se infecteaza, ci sa se trateze cu terapii alternative.


“Cum isi permite acest individ, caci medic nu pot sa-i spun, sa incalce drepturile pacientilor si, pana la urma, Constitutia? Si culmea, nu e director la spital privat, ci la spitalul statului, deci si a cetatenilor carora le spune sa nu vina la spital!

El are obligatia prin profesie sa faca si preventie, si mersul la control la spital face parte si din preventie! Este platit din banii cetatenilor! O mizerie! Tot el a spus ca asteapta pacientii cu lumanari! Daca mai spune una, fac scrisoare ministrului Tataru!”, a izbucnit europarlamentara de Timis.

Reamintim ca medicul Cristian Oancea, instalat la conducerea spitalului pe filiera politica, de PNL Timis, a devenit cunoscut in spatiul public dupa ce, intr-o perioada in care spitalul solicita donatii de la populatiei pentru a face fata pandemiei, a parafat un contract in valoare de 15.000 de lei cu un site de presa, pentru promovarea sa personala si a unitatii medicale. (Mara Ion)

2 thoughts on “Maria Grapini a izbucnit pe retele de socializare, dupa ce un medic din Timisoara i-a anuntata pe Corona-sceptici sa nu mai vina la spital. “Cum isi permite sa incalce drepturile pacientilor?”

  1. Le spune pe buna dreptate sa nu vina… deoarece virusul inventat nu exista decat pentru IDIOTI , in al doilea rand din respect pentru juramantul depus de a vindeca si nu de a omorî pacientii cu zile … cum se procedeaza in toate spitalele de stat si nu numai , le mai zice sa nu vina deoarece nu se lasa mituit de guvernul PNL si nu vrea sa se imbogateasca pe seama odioaselor crime la liber din spitale ,cu toate ca au acoperire PNL ( corona), le mai zice sa nu vina deoarece este un medic demn de tot respectul… cinste lui !!!

  2. Dumneavoastra, domnule, nu sunteti capabil sa va scrieti corect numele. Din cauza voastra, a celor care cred ca nu exista virusul, mor oameni cu zile. Sper sa nu ajungeti in situatia in care sa constatati pe propria piele ca pericolul este real.

Leave a Reply