Economia circulara, din nou in atentia comunitatii de afaceri timisene! Webinar organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis (P)

In cadrul Proiectului Western Balkan Circular and Climate Innovation Beacons, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in colaborare cu partenerii, organizeaza, in data de 14 octombrie 2020, intre orele 12 – 13,40, cel de-al IV-lea webinar din seria de sapte seminarii prevazute in proiect, cu tema: “Achizitii publice alternative, circulare si verzi”.


Scopul seminarului este de a promova cooperarea si principiile achizitiilor publice circulare si verzi,  subliniind contributia acestora la mentinerea buclelor inchise in lanturile de aprovizionare cu materiale si energie, cu impact pozitiv asupra mediului prin diminuarea cantitatii de deseuri generate.

Reamintim ca proiectul vizeaza in principal construirea unui ecosistem transnational in regiunea balcanica, pentru  punerea in aplicare a inovarii circulare in afaceri si crearea de piete circulare.

Proiectul este derulat de CCIA Timis in colaborare cu Institutul pentru Clima, Mediu si Energie Wuppertal (Germania), Cleantech Bulgaria, Camera de Comert si Industrie a Serbiei, Centrul de Cercetare si Inovare in IC&T Atena si Cirekon Belgrad.

Inregistrarea participarii se face accesand link-ul:http://circular-beacons.net/green-public-procurement-enabling-sustainable-development/. (I.P.)

NOTA: Informatii suplimentare la tel. 0724022254, e-mail: ladriana@cciat.ro, Adriana LES – manager de proiect si expert achizitii CCIAT.

 

Leave a Reply