Cine va fi candidatul PMP Timis la functia de deputat? Anuntul sec care-l indeparteaza pe Cornel Samartinean de un al treilea mandat de parlamentar

Esecul inregistrat de PMP Timis la alegerile locale, cu un procent modest, insuficient pentru a trimite reprezentanti in Consiliul Judetean sau in Consiliul Local Timisoara, l-a costat pe Cornel Samartinean nu numai functia de presedinte al filialei banatene, ci pare sa-l indeparteze si de o eventuala candidatura la alegerile parlamentare din decembrie.


Aceasta perspectiva sumbra, de ratare a celui de-al treilea mandat de deputat, a fost conturata de anuntul postat pe Facebook de Mihail Neamtu (foto), politicianul cu experienta trimis de conducerea centrala a partidului sa preia fraiele manageriale ale PMP Timis.

Acesta spune ca i-a fost lansata o provocare, pe care a acceptat-o imediat.

“Vreau sa reprezint natiunea romana si, in mod particular, banatenii, Timisoara si apoi timisenii, as dori sa fie reprezentati cu cinste de catre subsemnatul, Mihail Neamtu, nascut in Transilvania, crescut pe malul Muresului, obligat sa treaca din Crisana inspre Banat de fiecare data cand mergeam la scoala. Momentul cel mai important din punct de vedere politic pentru mine este acest anunt al candidaturii mele pentru functia de deputat”, a dezvaluit MIhail Neamtu. De remarcat ca, la recentele alegeri locale, Mihail Neamtu a castigat un mandat de consilier in Consiliul General al Capitalei, la care a renuntat pentru a se dedica reconstructiei filialei PMP Timis, in perspectiva alegerilor parlamentare… (Mara Ion)

Leave a Reply