Fratia CRUCII. Judecatoarea Adriana Stoicescu a lansat propunerea infiintarii Asociatiei Magistratilor Crestini. “Magistratii uniti in aceeasi convingere pot face o Revolutie fara varsare de sange”, este comentariul unuia dintre fanii acestei initiative

O propunere de solidarizare religioasa intre magistrati, lansata de judecatoarea Adriana Stoicescu pe Facebook, a starnit zeci de comentarii laudative in mediul online, nu putini fiind cei care au anuntat ca-si doresc, numaidecat, sa faca parte dintr-o viitoarea organizatie condusa de presedinta Tribunalului Timis.


“Asociatia magistratilor crestini… Judecatori si procurori, impreuna. Ce spuneti, dragi colegi? Va astept”, este propunerea adresata de Adriana Stoicescu colegii magistrati din toata tara, celor care impartasesc aceleasi valori confesionale, de credinta in Dumnezeu.

Aceasta idee asociativa a fost prezentata, in 11 octombrie, in aceeasi zi in care Adriana Stoicescu, liderul de opinie al magistratilor banateni, a criticat in termeni duri decizia autoritatilor de a interzice pelerinajul credinciosilor la Iasi, de Sfanta Parascheva.

“Cu ce te deranjeaza batranica cu flori de camp in mana care vrea sa se inchine la Sfanta ei? A, propaga virusul ucigas… dar parada ta, fata de care batranica nu se impotriveste, este cumva sterilizata? Imaginea femeii ingenunchiate in fata unei biserici inchise, dar pazita de jandarmi, este imaginea Romaniei moarte. Dumnezeu nu face economie de iubire. Nu inceteaza sa cheme si sa astepte rabdator. Ne puteti inchide bisericile, dar nu ne veti putea lua Credinta”, spune, printre altele, judecatoarea Adriana Stoicescu.

Revenind la propunerea de infiintare a Asociatiei Magistratilor Crestini, trebuie sa spunem ca perspectiva infiintarii unei organizatii, din care sa faca parte judecatorii si procurorii cu credinta in Dumnezeu, a starnit, in primul rand, interesul avocatilor, care propun ca accesul in aceasta fratie a crucii sa fie permis si membrilor barourilor.

O atitudine interesanta, in conditiile in care multi avocati din Romania sunt membri ai lojelor masonice, organizatii oculte unde este slavit Marele Arhitect al Universului.

“Stati sa vedem reactiile magistratilor, intai…”, i-a temperat Adriana Stoicescu.

“Magistratii uniti in aceeasi convingere (“asociatie”) pot face o Revolutie fara varsare de sange, fara s-o observe decat foarte putini, dar care sa-i profite si ultimului om al strazii. Pentru ca, in esenta, cine sa aiba puterea si constiinta notiunii de “ Libertate” daca nu magistratii? Cine sa pretuiasca mai mult sentimentul de “dreptate” daca nu magistratii? Cine sa lupte mai corect pentru a ne fi respectate drepturile, daca nu magistratii?”, este unul dintre comentariile de lauda la adresa judecatoarei Adriana Stoicescu si a apelului sau la unitatea crestina a celor care, oficial, impart dreptatea in Romania… (G.I.)

 

Leave a Reply