RAZIE a inspectorilor de la ITM Timis! Aproape 300 de restaurante, terase, baruri si sali de sport, controlate pe linie de Covid-19 si protectia muncii

Inspectoratul Teritorial de Munca Timis a organizat, in weekend-ul 09-11 octombrie 2020, o ampla actiune de control, la care au participat 27 de inspectori de munca si politisti de la IPJ Timis, fiind controlate nu mai putin de  285 de firme private, respectiv sali de evenimente, restaurante, terase, baruri si sali de sport – culturism.


Actiunea de control a avut ca scop principal informarea, constientizarea, dar si atentionarea tuturor angajatorilor si angajatilor din judetul Timis, sa respecte intocmai normele de securitate si sanatate in munca si, in mod deosebit, prevenirea raspandirii si infectarii a angajatilor cu virusul SARS COV 2.

Tocmai de aceea, la firmele controlate nu s-au aplicat sanctiuni contraventionale, ci doar 48 de avertismente.

“Avand in vedere situatia epidemiologica din judetul Timis, conducerea Inspectoratul Teritorial de Munca Timis adreseaza rugamintea ca toti angajatorii si angajatii de pe piata muncii a judetului Timis sa actioneze cu promptitudine pentru stoparea raspandirii si contaminarii cu virusul SARS COV 2 in randul angajatilor si a locuitorilor din judetul Timis, pentru asigurarea desfasurarii activitatii la locul de munca in conditii de siguranta si securitate si sanatate in munca”, a transmis Pavel Kasai, inspectorul sef al Inspectoratului Teritorial de Munca Timis. (G.G.)

Leave a Reply