Cea mai mare AMENDA rutiera aplicata vreodata in Romania! 20.880 de lei si suspendarea permisului pentru patru ani, sanctiuni aplicate unui sofer de 20 de ani, care a fugit de politie

Un teribilist in varsta de 20 de ani, din orasul Siret, judetul Suceava, care nu a oprit la semnalul politistilor de la Rutiera si, in fuga sa de oamenii legii, a comis nu mai putin de 16 incalcari ale Codului rutier – printre care viteza excesiva, deplasare pe contrasens si neoprire la semnal – a primit cea mai mare amenda aplicata, vreodata, unui sofer din Romania.


Evenimentul a fost relatat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne:

Permisul suspendat pana in 2024…

Amenda de 20.880 lei…

Acestea sunt cele mai mari sanctiuni date vreodata unui sofer si de ele a “beneficiat” un tanar de 20 de ani din orasul Siret, judetul Suceava.

16 nereguli la regimul rutier au identificat politistii suceveni, in timp ce il urmareau pe acesta pentru ca nu a oprit la semnalele lor.

Nu este nici o greseala, abaterile constand in viteza excesiva (mult peste 100 de km/h in localitate), neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens, fiind inregistrate la ore diferite si la indicatori, kilometri diferiti, astfel ca au fost cumulate.

O singura inregistrare a radarului privind viteza excesiva inseamna 90 de zile de suspendare a permisului.

Intr-un final, Ionut si Mihai, cei pe care ii vedeti in poza, alaturi de colegii lor, au reusit sa-l blocheze pe tanarul teribilist, inainte de a pune in pericol viata cuiva.

Va rugam sa conduceti prudent, pentru a nu va pune viata in pericol… atat pe a dumneavoastra, dar si pe a celorlalti participanti la trafic! (V.E.)

Leave a Reply