Un avocat din Baroul Timis este acuzat ca “intretine” o rampa clandestina de gunoi formata in parcul statiunii Buzias

Incident rusinos pentru un avocat din Baroul Timis, care a fost surprins aruncand gunoaie la o rampa clandestina formata in parcul statiunii Buzias.


Avram Ciprian Burz a negat ca deseurile de hartie si alte resturi menajere i-ar apartine, insa politistii locali din Buzias i-au prezentat o dovada indubitabila: numele sau apare, negru pe alb, pe cartoanele gasite la rampa clandestina de gunoi.

Pus in fata evidentei, Avram Burz, care ar face parte dintr-un asa-zis “nucleu dur” al Baroului Timis, a devenit recalcitrant, anuntand ca este avocat, ca nu va permite sa-i fie patata imaginea publica si ca va contesta in instanta o eventuala sanctiune contraventionala.

“Am facut o adresa catre Baroul Timis sa ne confirme daca domnul Avram Ciprian este avocat, urmand sa luam masurile legale pentru aruncarea gunoiului in parc, la o rampa clandestina. Conform unei hotarari de Consiliu Local, amenda este cuprinsa intre 200 si 800 de lei, in functie de gravitatea faptei”, ne-a transmis seful Politiei Locale Buzias, col. (r) Adrian Dumbrava.

Contactat pentru a comenta acest incident, Avram Ciprian Burz nu a considerat oportun sa dea socoteala presei pentru derapajul sau de la normele de convietuire sociala. Mai cu seama ca, dupa cum apare in mai multe fotografii postate pe Facebook, pare un mare iubitor al spatiilor verzi, un autentic ecologist… (V.E.)

One thought on “Un avocat din Baroul Timis este acuzat ca “intretine” o rampa clandestina de gunoi formata in parcul statiunii Buzias

  1. Domnule Dumbrava, chiar ne crezi prosti pe toti ? De ce ai mai facut adresa la Barou sa-ti confirme profesia contravenientului ? El a aruncat gunoiul in acel loc, in calitate de persoana fizica si nu de avocat. Iti era suficient buletinul lui. Sau tragi matale cumva de timp pana problema dispare din atentia publicului ? Asa te invatai eu cat ti-am fost sef ?
    Eventual faceai si tu ceva mai cu “clasa”. Puteai sa “strecori” o greseala in procesul verbal de contraventie, avocatul, baiat destept cum e, o observa, o contesta si uite asa iti mai faceai un prieten.
    Iti spusei sa ma mai suni din cand in cand, ca te ajut intotdeauna la nevoie. Hai te pup.

Leave a Reply