Cine sunt candidatii PSD Timis la alegerile parlamentare! Sorin Grindeanu revine acasa si deschide lista pentru Camera Deputatilor

Consiliul Politic Judetean al PSD Timis a definitivat listele cu candidatii social-democrati propusi pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.


Dupa cum era de asteptat, fostul premier Sorin Grindeanu a revenit acasa si va deschide lista pentru Camera Deputatilor, secondat de Alfred Simonis. Pe locul trei, dezvoltatorul imobiliar Adrian Cionca, recomandat de o serie de vipuri locale carora le-a construit vile extrem de frumoase, contra unor preturi de invidiat…

Primul loc pe lista pentru Senat este ocupat de Eugen Dogariu, finul lui Sorin Grindeanu, dar care este sustinut si de garda veche din filiala banateana, precum Dan Poenaru, urmat de Sebastian Raducanu, fiul fostului prefect de Timis, Ion Raducanu, care lucreaza demult in folosul partidului, fara sa fi obtinut vreodata o recompensa oficiala si explicita.

De mentionat ca listele au fost transmise spre validare Consiliului Politic National al PSD, insa sansele de a interveni modificari sunt minime.

O mentiune in plus pentru intransingenta liderului social-democrat Alfred Simonis, care nu a primit “traseisti” politici din tara pe listele din Timis, cum este cazul organizatiei PNL. (Mara Ion)

Propunerile PSD Timis pentru Camera Deputatilor sunt:

Sorin Grindeanu
Alfred Simonis
Adrian Cionca
Mihai Ritivoiu
Luminita Tundrea
Alexandru Iovescu
Ion-Ardeal Ieremia
Alin Lapadatu
Razvan Barta
Abel Tucu

Propunerile PSD Timis pentru Senat sunt:

Eugen Dogariu
Sebastian Raducanu
Dorel Covaci
Simona Bejan.

Leave a Reply