Salonul Industriei Usoare de la Timisoara, locul unde producatorii locali isi intalnesc concurenta din toata tara. Expozitie regionala de contractari organizata de CCIA Timisoara (P)

Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis gazduieste, in perioada 21 – 25 octombrie 2020, editia de toamna a Salonului Industriei Usoare, manifestare expozitionala traditionala care sprijina mediul de afaceri romanesc, organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis de peste 25 de ani.


Expozitia are ca scop facilitarea dezvoltarii relatiilor de afaceri intre producatori, distribuitori si comercianti precum si identificarea de noi parteneri comerciali pentru intrarea, expansiunea si consolidarea prezentei acestora pe piata locala.

Manifestarea reuneste expozanti din intreaga tara, in majoritate producatori, care vor expune o gama larga de articole de sezon: imbracaminte, incaltaminte, marochinarie, articole de pielarie si blanarie, bijuterii si accesorii.

Sunt invitati agenti economici timiseni interesati sa incheie contracte sau alte forme de cooperare cu participantii prezenti in expozitie.

Expozitia este deschisa de miercuri pana sambata, intre orele 10 – 20, iar duminica, intre orele 10 – 18. Intrarea publicului este libera.

Expozitia se desfasoara cu respectarea tuturor normelor de siguranta si securitate impuse de restrictiile in vigoare. (I.P.)

NOTA: Informatii suplimentare la tel. 0741700153, e-mail: aculea@cciat.ro, Aurora Culea  – organizator expo.

 

Leave a Reply