HALUCINANT. Senatorul Serban Nicolae a demisionat din PSD si spune, ofensat, ca social-democratii l-au pierdut pe “Hagi” al politicii

Senatorul Serban Nicolae a decis sa demsioneze din PSD, dupa ce conducerea partidului a decis sa nu-l mai treaca pe lista candidatilor la alegerile parlamentare.


Serban Nicolae sustine ca el ar fi trebuit sa fie recompensat pentru ceea ce a facut in calitatea sa de parlamentare, iar eliminarea sa este ca si cum Romania l-ar fi scos pe Gheorghe Hagi din echipa, la cererea adversarilor.

”Am trecut si prin intemperii, si prin seisme, si prin evenimente mai contondente, mereu am fost alaturi de partid. Am fost izgonit de unii care venisera ca oaspeti si se descaltau la usa.

Actiunile mele din actuala legislatura, toata prestatia mea publica ca parlamentar ar fi trebuit sa fie recompensata, eu tot ce am facut, am facut in beneficiul electoratului. Faptul ca sunt contestat cu atata vehementa de adversarii politici asta spune totul. Este ca si cum, la Mondialul din 94, Romania il scotea pe Hagi din echipa pentru ca asa cereau adversarele”, a fost declaratia halucinanta a lui Serban Nicolae.

Leave a Reply