Iulius Town Timisoara introduce plata serviciilor de parcare cu ajutorul cardului contactless (P)

Acum este si mai simplu sa te afli la un pas distanța de cea mai mare varietate de servicii, magazine, restaurante si cafenele sau de birou. Iulius Town Timisoara a introdus plata cu ajutorul cardului contactless la automatele de parcare.


Vesti bune pentru cei care vin cu masina la Iulius Town Timisoara! Serviciile de parcare pot fi platite acum atat cu numerar, cat si cu ajutorul cardului contactless. Sunt active 11 automate de plata dotate cu terminal POS, situate in toate segmentele de parcare subterana, supraterana si multilevel din ansamblu.

In continuare, pentru cat mai mult confort la cumparaturi, clientii Iulius Town Timisoara beneficiaza de un timp extins de parcarea gratuita, de doua ore, in intervalul orar 07 – 20, in toate parcarile. Ulterior, tariful ramane acealasi, de 3 lei pentru o ora de parcare in Multilevel Parking, Mall Parking, Iulius Gardens Parking si de 5 lei pentru o ora de parcare in VIP Parking.

Suplimentar, cei care opteaza pentru vizionarea unui film la Cinema City beneficiaza de inca o ora de parcare gratuita, in baza biletului de intrare prezentat la Centrul Info.

De asemenea, clienții se pot relaxa dupa o sesiune de cumparaturi la cafenelele si restaurantele tematice ori in parcul Iulius Gardens, fiindu-le asigurata parcare gratuita in intervalul orar 20 – 07.

Iulius Town asigura un pachet complet de servicii, punand la dispoziție facilitați de parcare dotate cu cele mai moderne tehnologii de acces, semnalizare, detectie si supraveghere.

De asemenea, sunt gestionate de un sistem inteligent, care afiseaza numarul locurilor disponibile la intrari, pe panouri electronice.

Iulius Town include locuri de parcare, dispuse in parcari subterane, in cea mai mare parcare supraetajata din Timisoara si in parcari terane.

In acelasi timp, Iulius Town incurajeaza deplasarea cu mijloace alternative de transport, fiind amenajate peste 800 de  locuri pentru biciclete in intregul ansamblu. La acestea se adauga si statiile de incarcare pentru masinile electrice si spatiile special dedicate acestui tip de autovehicule. (I.P.)

NOTA: Regulamentul complet de funcționare a parcarii poate fi consultat pe site-ul www.iuliustown.ro/ro/parking.

Leave a Reply