Distractii pentru copii si fanfara militara, in Iulius Town Timisoara! Pasionatii de motociclete pot testa viteza fara limite pe Ducati (P)

Iulius Town este locul unde pana si cei mai mofturosi gasesc un restaurant sau o cafenea pe placul lor, un magazin cu piese vestimentare perfecte pentru stilul personal sau evenimente pe masura asteptarilor.


Un targ de antichitati, doua reprezentatii sustinute de Fanfara Militara a Brigazii 18 Cercetare Supraveghere „Decebal”, experiente traite pe un simulator de curse, dar si trenuletul distractiei si caruselul venetian sunt propunerile din acest weekend.

Monede si bancnote vechi, timbre unice, statuete de diferite dimensiuni, piese mici de mobilier si multe alte marturii ale trecutului te asteapta sa le descoperi, de vineri pana duminica, in perioada 23 – 25 octombrie 2020. Colectionarii de antichitati sa intalnesc in zona targuri din Iulius Mall.

Duminica, in Iulius Gardens, sarbatorim impreuna, respectand toate masurile de siguranta, Ziua Armatei Romane. Fanfara Militara a Brigazii 18 Cercetare Supraveghere „Decebal” va avea doua reprezentatii, in Iulius Gardens, prima incepand la ora 15, iar cea de-a doua de la ora 17.

Pasionatii de motociclete vor avea parte de o surpriza. In perioada 23 – 28 octombrie, in Iulius Mall, poti testa viteza fara limite si motocicleta Ducati Panigale V2 pe un simulator de curse unic. Descopera senzatii tari pe care nu le-ai mai trait niciodata, in Iulius Town! Evenimentul este organizat de Motorola in parteneriat cu Ducati.

Trenuletul Distractiei este pregatit sa ii plimbe pe copii prin Iulius Gardens. Garnitura destinata micilor exploratori ii asteapta pe doritori de miercuri pana joi, in intervalul orar 16 si 20, iar de vineri pana duminica, de la ora 12 pana la 20, cu pauza intre orele: 15 – 15,30 si 18 – 18,30.

Pentru aventuri si mai mari, propunem si o plimbare in caruselul venetian. Copiii sunt asteptati de luni pana vineri de la ora 12 pana la ora 20, iar sambata si duminica, de la ora 10 la ora 22.

La toate evenimentele desfasurate in Iulius Town se vor respecta toate masurile de siguranta. (I.P.)

Leave a Reply