VIDEO EXCLUSIV. Escrocul care a fost terorizat de interlopii Timisoarei, dupa ce a “castigat” 20.000 de euro la pacanele, arestat in dosarul jafului din casa fiului senatorului PSD Nicolae Badalau

Arestat preventiv in dosarul jafului din Bolintin Vale – lovitura data la pont, in iunie 2020, in casa lui Gabriel Badalau, fiul senatorului Nicolae Badalau, de unde s-a furat o mare suma de bani, bijuterii si ceasuri de mana – taximetristul Badea Dragos Adrian, din Bucuresti, a fost audiat, saptamana trecuta, si in dosarul instrumentat de procurorii DIICOT, dupa un incident violent petrecut intr-o sala de jocuri de noroc din Timisoara.


In acest caz, Badea Dragos Adrian are calitatea de victima, nu de inculpat, si acuza faptul ca, dupa ce a castigat la pacanele o mare suma de bani – adica aproape 100.000 de lei, in cel mai cinstit mod, fireste -, ar fi fost sechestrat si batut ore in sir de mai multi membri ai gruparii interlope conduse de Lucian Boncu, chemati in ajutor de patronul salii de joc, pentru a recunoaste ca a folosit o metoda de fraudare a aparatelor si pentru a da banii inapoi.

“Toti ziceau sa le dau banii inapoi, ca altfel nu plec. Boncu mi-a cerut sa joc la aparate suma de 2.000 de lei din cei 5.000 lei pe care-i aveam la mine, ca sa vada cum joc. Cand jucam, eram lovit din toate partile si nu stiam ce sa zic. A trebuit sa inventez ceva. Mi-au dat foarte mult la ficat si rinichi. Trei luni nu am putut sa fac aproape nimic”, s-a plans Badea Dragos Adrian, solicitand 20.000 de euro, daune morale, si alti 10.000 de lei, cheltuieli de spitalizare.

Din pacate pentru escrocul din Bucuresti, nici nu a inceput bine judecarea acestui nou dosar din lumea interlopa, cu Boncu cap de afis, ca declaratiile sale devin tot mai neclare si mai necredibile, una dupa alta. Ridiculizate de dovezile depuse la dosar de cele sapte persoane acuzate de lipsire de libertate.

Cea mai elocventa dovada ca Badea Dragos Adrian exagereaza tragismul situatiei, pentru a obtine daune morale, este o inregistrare video, in care acesta explica metoda prin care poti sa castigi 20.000 de euro la pacanele. Sa urmaresti ce simboluri vin, de cate ori, ciclicitatea, sa ridici miza si tot asa, adica o lectie deschisa despre furt si fraudare.

Paradoxal, inregistrarea este facuta dupa ora 17, adica la patru ore – dupa cum spune Badea Dragos Adrian – de la inceperea calvarului sau din sala de jocuri Champions, din Timisoara. Nici urma de teroare, de lovituri repetate la ficat si rinichi, de amenintari cu moartea. Sau poate batausii luasera o pauza…

Doar o incercare disperata de a explica, de a demonstra, cum iti poti forta norocul pentru a castiga 20.000 de euro la pacanele, in conditiile in care proprietarii aparatelor isi regleaza masinariile sa nu ofere castiguri mai mari decat un anumit procent din banii jucati.

Revenind la procesul fraudarii pacanelelor de la Timisoara, unde procurorii au acuzat sapte persoane de lipsire de libertate in mod ilegal, infractiune care se pedepseste cu pana la 7 ani de inchisoare, sa mai spunem ca, daca instantele din Giurgiu nu-i mai prelungesc mandatul de arestare lui Badea Dragos Adrian, acesta va fi prezent la urmatorul termen, in sala, alaturi de martori si inculpati, la Tribunalul Timis. (G.I.)

 

Leave a Reply