Timisoara, capitala MOBILEI romanesti! Timp de patru zile, producatorii de profil din Romania isi expun la Centrul Regional de Afaceri cele mai deosebite piese de mobilier, accesorii si decoratiuni (P)

Joi, 29 octombrie, ora 10, la Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis (Bd. Eroilor de la Tisa nr.22) se deschide cea de-a VII-a editie a expozitiei nationale de mobila – EXPO MOBILA TIMISOARA.


Evenimentul reuneste producatori romani care vor expune spre contractare piese deosebite de mobilier si o gama larga de accesorii si decoratiuni. Vor putea fi admirate bucatarii, dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii si tineret, biblioteci, garderobe, canapele, fotolii, scaune, usi de interior, mobilier de gradina, mobilier de exterior, materiale pentru amenajarile interioare si exterioare.

EXPO MOBILA TIMISOARA este o ocazie unica pentru firmele de profil care activeaza in acest domeniu de a se promova, stiut fiind faptul ca:

  • Mobila romaneasca este apreciata si dincolo de granitele tarii, iar firmele specializate care vor veni pentru contractare vor avea sansa de a o regasi la preturi de producator;
  • Zeci de stiluri (clasic, modern), variate tipuri de modele si design, pentru toate gusturile;
  • Fiecare expozant va prezenta cele mai interesante, utile si, totodata, indraznete modele din productia proprie;
  • O gama variata de mobilier pentru apartament, garsoniera, casa, gradina;
  • Consiliere gratuita in materie de design, in vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier;
  • Achizitii pe loc si comenzi la preturi speciale, iar in cazul pieselor de mari dimensiuni, pot fi lansate comenzi la preturi cu discount.

Intrarea este libera.

Programul de vizitare este:

  • De joi pana sambata, 29 octombrie – 31 octombrie, zilnic intre orele 10 – 20;

  • Duminica, 01 noiembrie, intre orele 10 – 18. (I.P.)

NOTA: Informatii suplimentare se pot obtine la tel. 0721/260974, e-mail: rbonchis@cciat.ro, Roxana Bonchis – organizator expo.

Leave a Reply