Call Center cu studenti voluntari, la Timisoara! SUNATI la 0356981 pentru a anunta cazuri sociale disperate si suspiciunile de Covid-19

COMUNICAT. Pentru a veni in intampinarea nevoilor de asistenta si informare a cetatenilor din judetul Timis in contextul pandemiei provocate de infectia cu virusul SARS-CoV-2 si pentru cresterea promptitudinii de solutionare a solicitarilor acestora, au avut loc consultari intre Institutia Prefectului Timis si Directia de Sanatate Publica a judetului Timis, urmand sa fie pus in functiune un call center care sa vina in sprijinul Directiei de Sanatate Publica, intens solicitata in acesta perioada.


Si de aceasta data, buna colaborare interinstitutionala si-a spus cuvantul, Directia de Asistenta Sociala a municipiului Timisoara, punand la dispozitie spatiul si infrastructura, iar studentii voluntari din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Victor Babes” din Timisoara, urmand a prelua apelurile.

Aceasta initiativa va deveni operationala si cu sprijinul nemijlocit al Serviciului de Ambulanta Timis, care va asigura tot suportul necesar.

Acest call center va functiona sub coordonarea Directiei de Sanatate Publica  Timis, la sediul Directiei de Asistenta Sociala Timisoara, situat pe Calea Lipovei. Numarul operational este 0356981 – pentru probleme sociale. Pentru partea medicala ramane valabil call center-ul Directiei de Sanatate Publica Timis.

La inceputul acestei saptamani va deveni operationala si centrala integrativa de apeluri de la nivelul Directiei de Sanatate Publica care va putea prelua peste 40 de apeluri simultan.

Centrala va asigura legatura intre serviciile medicale precum si cele de asistenta de urgenta si serviciile sociale la un singur numar unic.

Totodata va conecta medicii de familie, pacientii, Directia de Sanatate Publica, CJCCI, precum si Centrul de asistenta sociala intr-un serviciu integrat care va fi coordonat mult mai usor in perioada urmatoare. (Prefectura Timis)

Leave a Reply