PROTEST impotriva fricii! Timisorenii sunt chemati in strada, astazi, intre 16-19, pentru a cere respectarea drepturilor fundamentale. “Orice virus, oricat de abil ar fi, nu poate rescrie istoria!”

COMUNICAT. Piata Victoriei, Timisoara, in data de 8 noiembrie 2020, intre orele 16 si 19 poporul se aduna pentru a manifesta ferm si pasnic pentru Libertate, Unire in Iubire!


Evenimentul pe facebook este: https://www.facebook.com/events/1207573349627761.

Invitam pe aceasta cale toti reprezentantii/reporterii din mass-media sa fie prezenti in piata pentru a transmite – in scris sau in direct – pe canelele lor de comunicare aceasta actiune civica a Romaniei LIBERE.

Dupa 30 de ani de la Revolutia Romana, asistam parca inlemniti la ASASINAREA Libertatii planetei Pamant si a Poporului Roman prin frica! E ceasul TREZIRII, e ceasul IUBIRII!

Atunci cand suntem coplesiti de teama si anxietate, iar in jurul nostru domneste haosul si necunoscutul, mai ales atunci avem nevoie de puncte de referinta clare si puternice, care s-au dovedit valabile si au dainuit in orice vremuri, oricat de incerte sau ostile.

Iubirea, Dumnezeu, normalitatea, firescul, bunul-simt, nu au cum sa fie alterate. Orice atingere a lor le transforma in opusul lor.

Orice virus, oricat de “abil” ar fi, nu poate rescrie istoria, nu poate limita drepturile fundamentale, nu ne poate fura viata si viitorul nostru si al copiilor nostri.

Cerem autoritatilor si guvernantilor: profesionalism, transparenta, comunicare onesta, respect si empatie! Suntem negationistii echivocului, obscurantismului, manipularii prin frica, dezinformarii, incoerentei, amenintarilor!

Cerem ca Sanatatea, Constitutia, Drepturile si Libertatile sa fie respectate, garantate si nealterate!

Ele nu sunt jucarii de dat, nici obiecte de experiment pentru ipochimenii care au zdrobit, odinioara, intelectualitatea si spiritualitatea Romaniei! Nu ne supunem lor si nu vrem sa retraim scenarii din epoci totalitare pe care le-am crezut apuse.

Ne dorim ca mintile tinere (si nu numai!) sa iasa din amorteala, sa-si puna intrebari si sa caute raspunsuri bazate pe iubire, pe logica si bun-simt si nu pe frica!.

Ne dorim copii sanatosi fizic si psihic.

Ne dorim o Romanie democratica, libera, unita si iubitoare in care Constitutia sa fie respectata!

Invitam pe orice om cu inima plina de iubire si curaj alaturi de noi in Piata Victoriei din Timisoara!

Romania e Curajoasa! Sus INIMILE!

Asa sa ne ajute Dumnezeu! (I.P.)

 

One thought on “PROTEST impotriva fricii! Timisorenii sunt chemati in strada, astazi, intre 16-19, pentru a cere respectarea drepturilor fundamentale. “Orice virus, oricat de abil ar fi, nu poate rescrie istoria!”

Leave a Reply